Raad van bestuur sao gaat nieuwe termijn in

10 Mobiel FranklinBoldewijn
januari 25, 2016
Man gedood door omvallende boom
januari 26, 2016
Show all

Raad van bestuur sao gaat nieuwe termijn in

De raad van bestuur bij de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) is de afgelopen week voor een nieuwe termijn van twee jaren geïnstalleerd, en wordt weer geleid door ,Claudette Hiwat, onderdirecteur Arbeidsmarkt op het ministerie van Arbeid. Dit meldt het ministerie van Arbeid maandag in een persbericht. Dallas Bauer, onderdirecteur Ondersteunende Diensten op het ministerie van Arbeid wordt aan de raad toegevoegd. Bij de installatie legde de minister van Arbeid, Soewarto Moestadja, de nadruk op de exploitatie van de SAO die voortaan in overeenstemming met de statuten en de taakstelling moet gebeuren.

Ook moet erop toegezien worden dat de toegekende subsidie daadwerkelijk bijdraagt aan de realisatie van het doel van de stichting. Tegen deze achtergrond verwacht de bewindsman jaarlijks een beleidsplan dat zich vertaalt naar een adequate begroting die op tijd bij hem moet worden ingediend.

De minister werkt naar een monitoringssysteem waarbij stichtingen die ressorteren onder Arbeid, periodiek moeten rapporteren over de voortgang van beleidsactiviteiten en de besteding van de financiële middelen.

Comments are closed.