Curacao’s immigratiekaart wordt digitaal
oktober 28, 2019
Sportverslagen – 28 oktober 2019
oktober 28, 2019
Show all

Promotie toerisme moet beter

The fort is situated in a strategically very important location: on the precise meeting point of the Commewijne river and the Suriname river, close to the ocean. The large fortress was built in the shape of a polygon in 1734 by slaves as a defence for the crop fields that were situated along the upper parts of both rivers.

Suriname nog steeds onbekend als reisbestemming

Er zal meer gedaan moeten worden aan de promotie van Suriname als reisbestemming. Er is over deze stelling al breedvoerig gediscussieerd binnen de sector, maar het omzetten van woorden in daden laat nog te wensen over. Dit stelt Dinesh Ramlal, directeur van reisbureau en touroperator Travel The Guianas, TTD. De onderneming is één van de weinige die frequent op internationale reisbeurzen aanwezig is om Suriname te promoten als toerismebestemming. Er is, volgens Ramlal, een aantal uitdagingen waarmee de sector kampt. Zo ontbreekt optimale data en goed overleg over het beleid met betrekking tot toerisme:

Dinesh Ramlal, directeur van reisbureau en touroperator Travel The Guianas.

Dit bedrijf promoot internationaal verschillende reispakketten naar de drie Guyana’s.

Suriname is volgens hem nog steeds onbekend als reisbestemming. Investeringen in promotie van het land laat, ondanks de vele toezeggingen, nog steeds te wensen over.

Comments are closed.