“Popcaan” voor zware mishandeling ingesloten

Regering moet vakbond erkennen, zegt Valies
januari 13, 2017
Meerdere explosies op militair vliegveld bij Damascus 
januari 13, 2017
Show all

“Popcaan” voor zware mishandeling ingesloten

De politie van Latour heeft op woensdag 11 januari Jonathan D. (23) alias “Popcaan” achter slot en grendel geplaatst. Jonathan heeft zich schuldig gemaakt aan bedreiging en zware mishandeling. De politie van Latour werd telefonisch ingeschakeld voor een kappartij op de hoek van de Menkendam en de Majosteeg.

Daar aangekomen werd de 24-jarige Jerrel met kapverwondingen op het lichaam aangetroffen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer met enkele jongemannen voetbalde op een veld te Latour. Op een bepaald moment geraakte het slachtoffer in een woordenwisseling met Jonathan. De overige spelers kwamen tussen beide en de ruzie werd beslecht. Jonathan verliet kort daarna de plek. Ook Jerrel besloot naar huis te gaan. Op weg naar zijn woning werd hij echter opgewacht door “Popcaan” die gewapend was met een scherpvoorwerp. Popcaan ging op hem af en bedreigde Jerrel met de dood.

De geweldenaar zwaaide tot drie keren toe met het scherp voorwerp in de richting van Jerrel. Jerrel werd geraakt aan zijn linker arm, been en rug. Na de daad rende “Popcaan” weg met het scherp voorwerp in zijn hand. Met een visum deed het slachtoffer per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis aan. Na medische behandeling is hij heengezonden. De verdachte meldde zich in de avond van dinsdag 10 januari aan op het politiebureau Latour.
“Popcaan” werd op woensdag 11 januari voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

Comments are closed.