Politiecommissie Veiligheid Verkiezingen houdt presentatie voor buitenlandse vertegenwoordigers en internationale organisaties

Herstart rijstteelt Coronie is tot nog toe grote teleurstelling
mei 16, 2015
Today in Pop History
mei 17, 2015
Show all

Politiecommissie Veiligheid Verkiezingen houdt presentatie voor buitenlandse vertegenwoordigers en internationale organisaties

De Politiecommissie Veiligheid Verkiezingen 2015, in de persoon van commissaris Hendrik Setrosentono, heeft middels een presentatie het gevolgde spoor naar 25 mei toe uitgelegd. Tijdens de presentatie waren aanwezig de politie attachés of hun vervangers van de navolgende landen te weten: Nederland, China, India, Frankrijk, Brazilië, Indonesië en Amerika. Vertegenwoordigers van andere ambassades en vertegenwoordigers van buitenlandse organisaties zoals de UNDP en de OAS waren ook aanwezig.

De presentatie ging over de inspanningen die de politie reeds gepleegd heeft en nog zal plegen ten einde ervoor te zorgen dat de aanstaande verkiezing veilig en op de juiste manier plaatsvindt.

De gasten waren ingenomen met de presentatie en uitleg op de door hun gestelde vragen. De politieorganisatie is goed voorbereid en ziet de aanstaande verkiezing vol vertrouwen tegemoet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.