Senaat VS verwerpt plan sluiting Guantánamo
november 20, 2013
Afdamming Oost-Westverbinding afgesloten voor vrachtwagens met asdruk boven 6000kg
november 20, 2013
Show all

Politieberichten

 

 

 

 

 

 

“Most wanted list”verdachte aangehouden

De 25 jarige voortvluchtige verdachte Cesar Adensa Diko is op zondag 17 november  door de Franse politie in Frans Guyana aangehouden en overgedragen aan de Surinaamse politie. Het Arrestatie-Team heeft hem opgehaald en overgebracht naar Paramaribo. Diko wordt verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging meermalen gepleegd. Diko, die als vuurwapen gevaarlijk te boek staat, was naar het buitenland uitgeweken toen de grond hem te heet onder de voeten werd in Suriname. De justitiële autoriteiten in Suriname hadden hem toen internationaal laten signaleren. In tussen is Diko overgedragen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt.  Deze afdeling is belast met het onderzoek in de strafzaken contra Diko. Comparanten van hem zijn eerder al aangehouden en ook al veroordeeld.

 

“Tigri” aangehouden

 De 37 jarige Clifton F.alias “Tigri” is afgelopen zaterdag door het Arrestatie-Team aangehouden en voor onderzoek overgedragen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt. Clifton,F.wordt ervan verdacht, samen met Ronny Rattan, betrokken te zijn geweest bij enkele spraakmakende inbraken. Vermeldenswaard is dat Clifton,F. bij verstek veroordeeld is tot een gevangenisstraf van 1 jaar voor gekwalificeerde diefstal in vereniging.

 

Valse bankbiljetten in omloop

Onlangs is het de politie opgevallen dat er aangiften van valse biljetten worden gedaan door benadeelden. Het gaat hierbij om vervalsing van de SRD100,- en de U$ 100,-. Er zijn reeds twee verdachten aangehouden en in verzekering gesteld. Om een landelijke verspreiding te voorkomen vraagt de politie een ieder  om bij ontdekking van dit strafbaar feit, aangifte te doen.

Wees alert bij het in ontvangst nemen van SRD 100 en US 100,- bankbiljetten!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.