Volk gepakt door beloftes
september 18, 2013
Kia teleurgesteld in ingenieur Ulrich Bab
september 18, 2013
Show all

Politieberichten

  • Verdachte aangehouden      

  • De verdachte Milton Wasaoema van wie opsporing, aanhouding en voorgeleiding was gelast door de Recherche Geyersvlijt is vanmorgen aangehouden. Milton werd sedert 25 oktober 2012 ter zake een reeks van gekwalificeerde diefstallen gezocht. Deze verdachte poogde vanmorgen omstreeks 00.40 uur in te breken in een woning aan de J A. Pengelstraat. Een oplettende politieman die voorbij reed zag dat en greep in. Toen de verdachte zag dat de politieman dat door  had zette hij het op een lopen. Na een waarschuwing schot gelost te hebben is het gelukt de verdachte aan te houden. De Recherche van Geyersvlijt is belast met deze zaak.

 

  • Cocaïne slikker aangehouden
  • De Douane recherche heeft op zondag 15 september 2013 op de Johan Adolf Pengel luchthaven de verdachte G.W. aangehouden ter zake overtreding van de Wet verdovende Middelen. De 21 jarige G.W. heeft bekend een aantal cocaïne bolletjes te hebben geslikt. Hij is overgedragen aan de Anti Narcotica Brigade. Intussen is hij in verzekering gesteld. Het wachten is op de bolletjes die hij geslikt heeft.

 

  •  Vakantieganger verdronken te Danta Bai
  • De 20 jarige Lorenzo Tanoeleksono is hedenmorgen omstreeks 10.00 uur in de Surinamerivier verdronken. Gebleken is dat jaarlijks een groep uit Boskamp een vakantietrip maakt naar Danta Bai. Dit jaar maakte een groep bestaande uit 37 mensen de vakantietrip naar dit vakantie-oord. De groep arriveerde omstreeks 09.00 uur hedenmorgen te Danta Bai om enkele dagen daar door te brengen. Daar de Life Guards nog geen aanvang hadden gemaakt met hun werkzaamheden, hield de groepsleider de mensen voor nog niet in het water te gaan. Op een onbewaakt moment gingen drie jongens toch het water in, waar er niet mag worden gezwommen. Ze probeerden van de ene oever naar de andere te zwemmen. Aangezien het water daar vrij diep is kwamen twee hunner in moeilijkheden te verkeren. Door het geschreeuw en hulpgeroep, kwamen de life guards in actie, waarbij één hunner kon worden gered. Lorenzo verdween echter in de diepte. Een zoekactie heeft tot nog toe niet het gewenste resultaat opgeleverd. De politie van Atjonie is belast met deze zaak.

 

  • Anti Narcoticabrigade houdt drugscrimineel aan

  • De inbeslaggenomen drugs en wapens (foto kps Eugene Klas)
  • De 52 jarige Modensie B. is gistermiddag  door de Anti Narcotica Brigade aangehouden en in verzekering gesteld. In een woning van de verdachte Modensie op de weg naar Atjonie,  km 35 ½, is aangetroffen en in beslag genomen 11 pakken marihuana met een bruto gewicht van ± 13 kg,  3 jachtgeweren van het merk Baikel kaliber 12, 4 pakken patronen kaliber 12 en 29 jachtpatronen kaliber 12. Modensie wordt in deze gezien als de hoofdverdachte en is door de politie van Narcoticabrigade achter slot en grendel geplaatst.

Comments are closed.