Particulier maakt Veerplein tot vuilnisbelt
september 9, 2013
Voorarrest Dino Bouterse verlengd
september 10, 2013
Show all

Politieberichten

Drugssmokkelaar aangehouden

  • Het BID-team heeft gistermiddag tijdens een vlucht op de Internationale J.A. Pengel luchthaven, de 35-jarige Surinamer M.S. aangehouden. Hij poogde in zijn handbagage 2 pakken met in elk 32 ronde chocolaatjes, dus totaal 64 stuks met een brutogewicht van 1339 gram cocaïne het land uit te smokkelen. Hangende het onderzoek is hij overgedragen aan de Anti Narcoticabrigade

 

Verdachte aangehouden

  • De 41-jarige Roel Moesredjo alias “Snesi” van wie opsporing, aanhouding en voorgeleiding was gelast door de Procureur-Generaal, is aangehouden. Roel meldde zich maandag 9 september 2013 aan met zijn raadsman bij de recherche van Geyersvlijt. Deze verdachte werd ter zake een beroving gepleegd door twee Brazilianen op 22 augustus 2012 aan de Paul Breeveldstraat opgespoord. Hij moet het tweetal ten tijde van de beroving hebben afgezet en opgehaald. Aan de opsporing van de twee Brazilianen wordt gewerkt. Hangende het onderzoek is Roel in verzekering gesteld.

 

Verkeersongeval met dodelijk afloop

  • De 21-jarige bromfietser Romario Vlier is hedenmorgen na een verkeersongeval aan de Indira Ghandiweg overleden. Gebleken is dat het slachtoffer omstreeks 03.50 uur met een duorijder reed over voornoemde weg komende vanuit de richting van Lelydorp gaande richting Latour. Ter hoogte van de Nieuwe Grondweg reed de bromfietser niets vermoedend op tegen losgeraakte elektriciteitskabels die laag over het rijwielpad hingen. Het vermoeden bestaat dat kort te voren een voertuig met een hoge lading tegen de kabels moet zijn aangekomen, waardoor ze laag kwamen te hangen over de straat. De bromfietser overleed ter plaatse, terwijl de 19-jarige duorijder D.S. zware letsels heeft opgelopen. Per ontboden ambulance is de gewonde jongeman vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp, waar hij in kritieke toestand ter verpleging is opgenomen.

Comments are closed.