Nieuw Suriname uitgekeken op coalitie om slechte economische situatie
september 1, 2013
Bewering Linscheer inzake positie Dino Bouterse in CTU strijdig met uitspraak president De
september 3, 2013
Show all

Politieberichten

  • Voortvluchtige verdachte aangehouden

Snake Face

  • De 66-jarige Bissesar Anieroedre alias “Snake Face”, van wie opsporing door de recherche van Bureau Nieuwe Haven was gelast, is op vrijdag 30 augustus 2013 door het Arrestatie Team aangehouden. Deze verdachte werd sedert 23 juli 2013 ter zake beroving en verkrachting gezocht. Na verkregen informatie dat hij zich op de bewuste dag in een bar aan de Hendrikstraat moet bevinden werd hij aangehouden. Hangende het verder onderzoek is hij overgedragen en in verzekering gesteld door de recherche van Bureau Nieuwe Haven.

 

  • Verkeersongeval met 2 doden

Bij een verkeersongeval zaterdagmiddag omstreeks 16.50 uur aan de Oost-West verbinding is de 26-jarige bestuurder Joel Hasselbaink en de 3- jarige mede inzittende Shineza Joseph komen te overlijden. Gebleken is dat het voertuig met 4 inzittenden inclusief de bestuurder reed over voornoemde weg komende vanuit de richting van Nickerie gaande Paramaribo. De bestuurder die vermoedelijk met een heel hoge snelheid reed, verloor ter hoogte van km 84 de controle over de besturing van het voertuig. Hij geraakte van de weg, botste op tegen een elektrische mast en belandde vervolgens in een langs de weg lopende trens. De bestuurder en de bijrijdster overleden ter plekke en werden door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. De 2 overige inzittenden liepen lichte letsels op en zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Zij zijn ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen. De politie van Calcutta is belast met deze zaak.

 

  • Voortvluchtige verdachte

De politie van Brokopondo heeft zondag 1 september 2013 de 25-jarige voortvluchtige verdachte Oyadele Jona aangehouden. Van deze verdachte was sedert 14 mei opsporing, aanhouding en voorgeleiding gelast door de Procureur-Generaal. Tegen Oyadele is op 19 april 2013 aangifte gedaan op het politie bureau Latour ter zake bedreiging en vervolgens brandstichting. Hangende het onderzoek is hij overgedragen aan de politie van Latour en in verzekering gesteld.

Comments are closed.