Santokhi voor diasporabeleid naar India
augustus 23, 2013
Vlucht DAE gistermorgen definitief geannuleerd
augustus 27, 2013
Show all

Politieberichten

De politie van ressort centrum heeft in samenwerking met Operatie Crime Controle en het Ondersteunings Team twee verdachten aangehouden. Dit tweetal verschafte zich hedenmorgen omstreeks 01.00 uur toegang tot een juwelierszaak aan de Maagdenstraat door een gat te maken in de betonnen muur. Het alarmsysteem ging echter af, waarbij het security bedrijf de politie inschakelde. Bij aankomst van de politie werden de twee mannen aangehouden met in hun bezit heel wat breektuig materiaal. Hangende het onderzoek zijn ze in verzekering gesteld. Deze zaak is overgedragen aan de recherche van bureau Nieuwe Haven.

 

  • Vijf illegale chinezen aangehouden

Na verkregen informatie heeft de politie van ressort centrum gistermorgen in een pand op de hoek van de Maagden- en de Steenbakkerijstraat een inval gedaan. Tijdens deze actie werden 23 chinezen aangetroffen, van wie 5 hunner illegaal in het land vertoeven. Dit vijftal is door de afdeling Trafficking in Person overgedragen aan de afdeling vreemdelingen dienst. Daar het vermoeden bestaat dat er in dat pand illegale artspraktijken worden uitgevoerd is deze zaak overgedragen aan de afdeling Fraude.

 

  • Ambtenaar aangehouden

De politie van Coronie, heeft vrijdag 23 augustus de 53-jarige ambtenaar C.T. aangehouden. C.T. wordt ervan verdacht meermalen bij het ministerie waar hij werkzaam is, in te breken. Hij ging vandoor met onder andere schoonmaakgoederen en andere zaken. Bij huiszoeking zijn de goederen teruggevonden. C.T. is hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.

Comments are closed.