Surinaamse dichter/schijver/politicus Dobru vereeuwigd met uitgave eenheidszegel
november 10, 2013
Minister OW constateert achterstand bouwkundige werken Nickerie
november 13, 2013
Show all

Politieberichten

  •  Lijk aangetroffen in kelder A.Z.

Na een melding trof de politie van ressort Munder hedenmorgen, omstreeks 08.00 uur, in de kelder onder de oogpoli van het Academisch Ziekenhuis een lijk aan. Het betreft in deze het lijk van een man van vermoedelijk creoolse komaf. Het lijk verkeerde in verre staat van ontbinding. Volgens de arts die de dood vaststelde kan het ontzielde lichaam tenminste drie dagen tot een week daar hebben gelegen. Het lijk is voor verder onderzoek in beslag genomen. De  recherche  van het bureau Nieuwe Haven heeft deze zaak in onderzoek.

 

  • Vrouw verwond tijdens burenruzie

Bij een burenruzie gistermorgen, omstreeks 08.35 uur, aan de Manjasteeg te Latour, raakte een vrouw ernstig gewond. Gebleken is dat het slachtoffer en de buren reeds jaren een slepende ruzie hebben, die gistermorgen uit de hand liep. Drie verdachten gooiden op een bepaald moment met flessen, waarbij de 53 jarige mevrouw H.C. zwaar gewond raakte aan haar hoofd.. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer, in bewusteloze toestand, naar het ziekenhuis vervoerd alwaar zij ter verpleging is opgenomen Twee verdachten zijn hangende het onderzoek door de politie van Latour aangehouden en in verzekering gesteld. De derde verdachte is na te zijn verhoord heengezonden.

 

  • Unit Huiselijk Geweld geopend op station Leiding 9a

Gezien de toename van huiselijk geweld binnen het ressort Leiding 9a, is er een unit van Huiselijk Geweld geopend in dit ressort. Deze afdeling is in het leven geroepen om  efficiënt en effectief  zaken van huiselijk geweld af te handelen. De spreekdag is  elke  woensdag van de week. Het ressort Leiding is te bereiken op het telefoonnummer 0338010

Comments are closed.