VP weerlegt beschuldiging voortrekkerij in brandweergunningzaak: ‘Kwaliteit gaat in deze boven prijs’
november 6, 2013
Gouden tip leidt tot vangst Pearl Morgenstond alias Kabouter
november 7, 2013
Show all

Politieberichten

  • Drie verdachten ontvlucht

De gedetineerden Rafael Kromokarijo en Bhojnarine Persaud en de arrestant Senigo P.  zijn gisteravond omstreeks 20.15  uur ontvlucht uit het cellenhuis van het politiebureau Santo Dorp. Het drietal zag kans buiten het bureau te geraken door de spijlen van een toiletraam  door te zagen. Persaud is veroordeeld voor zeeroof en moet een gevangenisstraf van 12 jaar uitzitten. Kromokarijo is veroordeeld voor gekwalificeerde diefstal. De arrestant Senigo P. is op verdenking van brandstichting ingesloten. Er wordt gewerkt aan hun wederaanhouding.

 

  • Wegomlegging

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat op zondag 10 november 2013 door het bedrijf Hi Tel Com van 07.00 uur tot en met 24.00 uur werkzaamheden zullen worden verricht  aan de Kleine Waterstraat ter hoogte van Tangelo. Het weggedeelte gelegen tussen de Henk Arronstraat en de Grote Combéweg en de van Sommelsdijck- en de Kleine Waterstaat zullen middels verkeersborden worden omgelegd. Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

 

  • Voortvluchtige gedetineerde Morgenstond aangehouden

De ontvluchte gedetineerde Earl “Kabouter” Morgenstond is vanmorgen aangehouden door het Arrestatie-Team. Dit gebeurde bij zijn ouderlijk huis aan de Kronenburgweg in het district Wanica. Morgenstond is aangehouden dank zij een tip. De tipgever komt, zoals eerder door de politie organisatie aangegeven, in aanmerking voor de beloning van SRD.5000,-.  Morgenstond had op maandag 29 april 2013 kans gezien om vanuit het Academisch Ziekenhuis te ontvluchtten. Hij was voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Morgenstond moet een gevangenisstraf van 14 jaren uitzitten voor het beroven en doodschieten van een 65 jaar heer.

Comments are closed.