Parmessar installeert ‘Stuurgroep structureel overleg OW en BKS’
november 5, 2013
NDP jongeren starten eigen informatief programma
november 6, 2013
Show all

Politieberichten

  • Lijk opgevist  

Het lijk van de 30-jarige H.S. is gistermiddag omstreeks 12.40 uur aangespoeld in de Surinamerivier ter hoogte van de Sir  Winston Churchilweg 515. Het ontzielde lichaam zat vast in de modder en verkeerde in staat van ontbinding. H.S. was zaterdagavond van de Wijdenboschbrug de rivier in gesprongen. Zijn motief tot deze daad is vooralsnog onbekend. Familieleden hebben hem kunnen identificeren. Zijn ontzielde lichaam zal na sectie worden afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Houttuin is belast met deze zaak.

 

  • Verdachte op de vlucht neergeschoten

In navolging op het politie bericht van afgelopen zondag waarin is aangegeven dat twee mannen, op zaterdag 2 november, te Stolkersijver zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de vuurwapenwet wordt het volgende vermeld. Zoals eerder aangeven was een van de verdachten het nabijgelegen bos ingevlucht om zich te ontrekken aan zijn aanhouding. De politie ging de verdachte achterna en kon hem aanhouden nadat er vuurwapengeweld gebruikt was. De verdachte is in deze  31-jarige Ragil M. Hij is in een been geraakt. R.M intussen uit het ziekenhuis ontslagen en is in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van smokkel en overtreding van de Vuurwapen Wet. Ragil M. heeft inmiddels verklaard dat hij de 2 jachtgeweren vanuit Frans-Guyana naar Suriname had gesmokkeld om die hier te lande te verkopen. De andere verdachte is na verhoor heengezonden. Hij reed een taxirit en is niet betrokken geweest bij het smokkelen of willen verkopen van de jachtgeweren in Suriname.

 

  • Straatrovers aangehouden

De 34-jarige S.R. en de 24-jarige B.L. zijn gisteren door de recherche van het bureau Geyersvlijt aangehouden en in verzekering gesteld. Deze twee verdachten reden samen op de bromfiets en rukten sieraden en tassen weg van hun slachtoffers die op straat liepen. Zij hebben daarbij onder andere  buit gemaakt gouden halskettingen en cellulair toestellen. Zij reden op een blauw gelakte bromfiets en opereerden zowel in als buiten Paramaribo.  De verdachten zijn van Javaanse en Hindoestaanse afkomst. Slachtoffers mogen in contact treden met de recherche van Geyersvlijt van maandag tot en vrijdag tussen acht uur ’s morgens en  twee uur ’s middags.

Comments are closed.