Bromfietser 63ste verkeersdode
oktober 28, 2013
DNA behandelt algemene politieke beschouwingen
oktober 29, 2013
Show all

Politieberichten

De voortvluchtige gedetineerde Ronny Rattan alias Kleine is gisteravond door een politie eenheid aangehouden in een woning aan de Libanonweg. Bij zijn aanhouding heeft hij zich niet verzet. Op hem is aangetroffen en in beslag genomen een A.K. machine geweer. Rattan is weer achter slot en grendel geplaatst. De politie zal onderzoeken of Rattan geen strafbare feiten heeft gepleegd toen hij zich buiten de gevangenismuren bevond.

 

  • Drie jeugdigen poging inbraak aangehouden

Drie jeugdigen zijn hedenmorgen,omstreeks 01.15 uur,door de politie aangehouden in een bouwmaterialenzaak aan de Hofstraat. terwijl de inbrekers in de zaak waren trad het alarm van de zaak in werking. De jongens gingen toen schuilen onder een auto die in de garage van de zaak geparkeerd stond. Zij zijn ter plaatse door de politie aangehouden. Het gaat hierbij om de 14 jarige C.C., de 14 jarige R.P. en de 15 jarige S.D. Hangende het onderzoek zijn deze verdachten overgedragen aan de politie van jeugdzaken.

 

  • Arrestatie-Team heeft ook opvallende surveillance auto

Ter verhoging van de veiligheid in ons land is het Arrestatie-Team van start gegaan met het  surveilleren in buurten waar dat noodzakelijk is. Zij surveilleren daarbij in een opvallende dienstvoertuig. Zij zullen ook assistentie verlenen aan andere politie eenheden waar en wanneer dat nodig is.

Comments are closed.