Zondag lange stroomonderbreking Paramaribo-Noord
oktober 23, 2013
NF oppositie: Verklaring regering ontslag Wijnerman vol vaagheden
oktober 23, 2013
Show all

Politieberichten

  • Man verongelukt door boom

De ongeveer 23-jarige Alfredo Sana is gistermorgen omstreeks 09.30 uur verongelukt door een omgevallen boom te Sarakreek. Gebleken is dat het slachtoffer bezig was een boom te vellen. Op een bepaald moment kwam de boom ongelukkigerwijs op hem te terecht. Het slachtoffer werd naar de poli te Lebidoti gebracht waar medische hulp is verleend. Hij werd vervolgens per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Voor aankomst in het ziekenhuis liet hij het leven. Zijn ontzielde lichaam is na afstemming met het O.M. afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Brokopondo is belast met deze zaak.

 

  • Gezin beroofd en mishandeld

De familie L. is hedenmorgen omstreeks 04.25 uur overvallen en beroofd door vier gemaskerde manspersonen. De verdachten verschaften zich toegang tot de woning door een raam van één der slaapkamers te forceren. Twee hunner waren gewapend met vuistvuurwapens, één met een jachtgeweer met ingekorte loop en de ander met een houwer. Onder bedreiging is buit gemaakt een onbekend geldsbedrag en sieraden van geel metaal. De man des huizes liep hierbij een in- en uitschot aan zijn rechterknie op. Zijn vrouw en zijn zoon werden mishandeld, waarbij de vrouw ook een barstverwonding aan haar hoofd opliep. De politie van Santodorp heeft de zaak in onderzoek.

 

  • Verdachte meldt zich aan

De verdachte, Humbert Wensly Christoph alias Wensje, van wie opsporing, voorgeleiding en aanhouding door de procureur-generaal was gevraagd terzake verkrachting en opzettelijke vrijheidsberoving, heeft zich hedenmiddag aangemeld bij de recherche van Ressort Centrum.

Comments are closed.