Straatcode Loterij houdt weer trekkingen
oktober 6, 2013
Na 40 jaar schoon drinkwater voor Domburg
oktober 7, 2013
Show all

Politieberichten

  • Drugs verdachte aangehouden door het B.I.D- Team

De 55-jarige Nederlander G.O. is op zaterdag 5 oktober door het B.I.D.-Team van de Politie op de J.A.Pengel luchthaven aangehouden. G.O. is aangehouden, nadat in zijn handbagage uitgeholde pomme de cythere zijn aangetroffen, waarin iets meer dan 2 kg cocaine verstopt bleek te zijn.

G.O. verklaarde dat hij de vruchten met de drugs  op de luchthaven had ontvangen van een security officer, die werkzaam is op de luchthaven. Voorts dat hij de vruchten met drugs voor iemand moest brengen in Nederland. Hij wees de 42-jarige security officer V.P. aan als de persoon van wie hij de vruchten met cocaine ontvangen heeft. V.P. is ook aangehouden en is samen met G.O. en de cocaine voor verder onderzoek overgedragen aan de Anti Narcotica Brigade. G.O. en V.P. zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Op vrijdag 4 oktober werd de 32-jarige Surinaamse D.M. aangehouden door het B.I.D.–Team van de politie, op onze J.A.Pengel internationale luchthaven. Na onderzoek is gebleken dat D.M. behalve een vaginabol ook nog iets meer dan 100 cocaine bolletjes in haar lichaam had. Voor nader onderzoek is deze drugskoerier overgedragen aan de Anti Narcotica- Brigade. Hangende het onderzoek is zij in verzekering gesteld.

 

  • Twee verdachten melden zich aan

Twee broers, respectievelijk de 23-jarige B.V. alias “Benny” en de 19-jarige A.V. alias “Orie”, hebben zich op vrijdag 4 oktober aangemeld bij de recherche van  Bureau Nieuwe-Haven. Zij waren daarbij in gezelschap van hun raadsman. Deze broers werden opgespoord op verdenking van poging tot inbraak. Beide verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Comments are closed.