Politieagente door partner om het leven gebracht

Vandaag in het Verleden
juli 6, 2014
Dagbladen overzicht 07 juli
juli 7, 2014
Show all

Politieagente door partner om het leven gebracht

De agente van politie tweede klasse Patricia Fikki, werkzaam op het politiebureau Santo Dorp, is zaterdag vermoedelijk om het leven gebracht door haar levenspartner Miguel W. Haar ontzielde lichaam is op het erf achter haar woning aan de Verlengde Braamshoopweg aangetroffen, met een schotwond ter hoogte van haar kin. Haar partner, de verdachte militair Miguel W., is later in een wachthuisje langs het Sarammaccakanaal in Duisburg aangehouden. Zo meldt de politie.

Miguel W. was gewapend met het dienst vuistvuurwapen van het slachtoffer en loste bij het zien van de politie een schot. Daarop werd de militaire politie ingeschakeld. Officieren van zowel de politie als het Surinaams Nationaal Leger, bijgestaan door een externe deskundige, raadden de verdachte aan zich over te geven. Na enige tijd gaf de verdachte hier gehoor aan.

De militaire politie heeft de verdachte afgevoerd en het vuurwapen in beslag genomen in verband met het onderzoek. Dit wapen is vermoedelijk ook gebruikt om de politievrouw om het leven te brengen.

Agente Fikki is vrijdagavond omstreeks zeven uur voor het laatst levend gezien door buurtbewoners. Op de vroege zaterdagochtend zou een buurtbewoner een knallend geluid hebben gehoord vanuit de richting van de woning van het slachtoffer. Het ontzielde lichaam van de agente is voor obductie in beslag genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.