Politie ziet koppel in auto aan voor rovers

Openbaar Ministerie doet onderzoek naar vermeende corruptie bij Vreemdelingenzaken
september 16, 2015
Alle skalians worden verwijderduit het stuwmeer
september 16, 2015
Show all

Politie ziet koppel in auto aan voor rovers

Een melding naar de politie dat na een beroving twee verdachte voertuigen gesignaleerd waren voor een woonhuis, kon wel eens heel verkeerd zijn afgelopen. Gisteren kreeg de politie via haar centrale meldkamer een melding over een beroving aan de Oost-Westverbinding, ter hoogte van kilometer 4. Toen agenten zich ter plekke oriënteerden, was daar de eigenaar van het pand aanwezig en hij verklaarde aan hen dat hij twee voertuigen voor zijn woning zag staan, waarvan hij het vermoeden had dat rovers zich erin bevonden. Uit vrees had de eigenaar met zijn

jachtgeweer een schot gelost, waarna de vermoedelijke rovers in één van de auto’s met een hoge snelheid wegreden, terwijl het ander voertuig werd achtergelaten.

Terwijl de politie zich op aanwijzingen van de huiseigenaar concentreerde op het onderzoek, meldde zich toen een manspersoon op het politiebureau in Meerzorg.  Het was de 28-jarige Lucas T. Hij verklaarde dat hij zich samen met zijn vriendin in de auto zaten, ter hoogte van kilometer 4, toen ze plotseling een man gewapend met een jachtgeweer opmerkten. Bij het horen van een knal verlieten het duo de plek in één voertuig en werd het andere achtergelaten. De politie nam Lucas mee naar de plek waar het incident zich had voorgedaan. Daar bleek het om hetzelfde geval te gaan, waarover agenten de melding hadden doorgekregen. De boodschap is duidelijk: parkeer niet zomaar ergens uw auto.

Comments are closed.