Politie berichten 31 maart

Sport 31maart
maart 31, 2014
Medebewindsbeschikking moet realisatiegraad ministeries verhogen
maart 31, 2014
Show all

Politie berichten 31 maart

Botsing op de Kennedyweg met materiële schade en gewonden

Aan de Kennedyweg, ter hoogte van het dorp “Wit Santi” zijn twee auto’s in botsing gekomen. Dit verkeersongeval vond op vrijdagmiddag 28 maart plaats. De autobestuurder, die vanuit de richting van luchthaven Zanderij kwam, reed vermoedelijk met een hoge snelheid over de weg. In een bocht, ter hoogte van het inheems dorp, heeft de bestuurder vermoedelijk de controle over zijn auto verloren. Hij kwam toen op de rijhelft terecht die bestemd is voor het verkeer komende vanuit de tegenovergestelde richting. Op dat moment kwam een vrouw in haar auto aanrijden, met drie mede inzittenden. Het gevolg was een botsing tussen de twee auto’s. De chauffeuse en een mede inzittende liepen verwondingen op. Een andere klaagde over lichaamspijnen. De derde mede inzittende was niet aanspreekbaar. Ook de chauffeur, die als veroorzaker van de botsing is aangemerkt, was niet aanspreekbaar. De slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert. De chauffeur is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

 

Wachter overvallen en beroofd

De wachter van een handelszaak aan de Tweekinderenweg is gisteren rond middernacht overvallen en beroofd door twee mannen. De benadeelde vermoed dat de mannen van Guyanese afkomst zijn. Van de benadeelde is weggenomen een laptop, een zaktelefoon en een portemonnee met Surinaamse Dollars. De criminelen reden na hun daad weg in een wit gelakte auto van vermoedelijk het merk Toyota model Mark II. Volgens verklaring van de wachter werd hij door een van de criminelen onder schot gehouden met een vuist vuurwapen. De criminelen worden opgespoord.

 

Politie Albina deed goede vangst

Tijdens een wegcontrole op de Oost-West verbinding, dichtbij Albina, heeft de politie van Albina twee mannen in een auto aangehouden namelijk de chauffeur en de mede inzittende. De mannen zijn aangehouden nadat in het voertuig verdovende middelen zijn aangetroffen. Het gaat om cocaïne met een bruto gewicht van 1.8 kilogram en “yami”(buitenlandse marihuana) met een bruto gewicht van 2.6 kilogram. Deze aanhouding vond op vrijdagmiddag 28 maart plaats. De 34-jarige chauffeur Regilio G. en de 24-jarige mede inzittende Leizini K. zijn vervolgens voorgeleid bij een hulp-officier van justitie. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Leizini na verhoor heen gezonden en Regilio is in verzekering gesteld. Regilio legt verschillende verklaringen af met betrekking tot hoe de drugs in zijn auto terecht is gekomen. Verder gaf hij aan dat hij van plan was om de drugs naar Frans- Guyana te smokkelen om te verkopen. De cocaïne, de “Yami” en de auto zijn in beslag genomen.

 

Politie op zoek naar schietgrage man

De politie van het bureau Gyersvlijt is op zoek naar een jongeman van vermoedelijk Braziliaanse afkomst bekend als “Pikingboi”. “Pikingboi” wordt verdacht van onder andere poging tot moord en zware mishandeling. In de nacht van zaterdag 29 maart heeft hij een man met een vuist vuurwapen neergeschoten. Dit schietincident vond plaats in of nabij een nachtclub in de Prinsessenstraat. Het slachtoffer is tot twee keer toe in de rug geschoten en is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Na zijn daad heeft de verdachte zich uit de voeten gemaakt. Hij is nog steeds voortvluchtig.

 

Drie gezochte verdachten in het weekeinde aangehouden en in verzekering gesteld

De 27-jarige Dwight P. is op vrijdag 28 maart aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging. Hij moet betrokken zijn geweest bij de beroving van een toerist enkele weken terug aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Deze verdachte is door leden van het Arrestatie-Team aangehouden.

Ook is afgelopen vrijdag aangehouden de 21-jarige Elfio E alias “Ellie”. Deze man wordt verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging. Elfio moet betrokken zijn geweest bij een beroving aan de Estriliastraat op 14 maart van dit jaar. Hij is door een opsporingsunit van de politie aangehouden.

De 29-jarige Urrel B. alias “Plollie” heeft zich op vrijdag 28 maart aangemeld bij een leidinggevende van de recherche diensten in Paramaribo. Deze man wordt verdacht van poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. In 2012 heeft hij een man neergeschoten in de Kernkampweg.

Alle drie verdachten zijn in verzekering gesteld.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.