Bouw nieuw waterstation Henar verloopt vlot
januari 29, 2014
‘2013, het jaar van onderhoud voor Kwatta’
januari 29, 2014
Show all

Politie berichten 29 januari

Korps Politie Suriname

Voorlichting en Publiciteit

 

Verdachte aangehouden

Wilgo B alias” Los”

De 31 jarige Wilgo B. alias Los is op maandag 27 januari aangehouden door leden van het Arrestatie-Team. Deze verdachte werd gezocht in verband met een inbraak in een woning. De inbraak is in deze maand gepleegd. Uit de woning zijn spullen weggenomen. Ook een personenauto was buit gemaakt. Niet lang na de inbraak is een man aangehouden als bestuurder van de gestolen auto. Deze man heeft in zijn verklaring aangegeven dat Wilgo B. de auto bij hem heeft achter gelaten. Hangende het onderzoek is Wilgo B. in verzekering gesteld.

 

Recherche Nieuwe Haven heeft zaken in onderzoek waarbij verdachten zijn aangehouden en ingesloten in de periode 20 tot en met 27 januari 2014

De verdachten D. B. en Desire D. zijn onlangs aangehouden ter zake diefstal en verduistering. Deze verdachten hebben een pinpas gestolen waarna zij daarmee meermalen geld hebben gelicht. De verdachte D.B. is minderjarig en is overgedragen aan de politie van jeugdzaken. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

 

De verdachten Moreno M. en Marc H.zijn aangehouden en ingesloten op verdenking van diefstal doormiddel van geweldpleging aan de Awaralaan. Bij die gelegenheid zijn drie brandkasten buit gemaakt.

 

De travestiet Orpheo R. is aangehouden en in verzekering gesteld. Hij gaf zich op een sekssite uit als een vrouwspersoon, door een foto van een vrouw te plaatsen. Een man uit Nederland die dacht dat het werkelijk om een vrouw ging reageerde op het bericht. Hij werd naderhand verliefd op de vrouw op de foto. Zo maakte hij in kavels een bedrag groot Euro 2.400,- over op naam van ene  Lennie S. zijnde  een vriend van de travestiet Orpheo.  Lennie is eerst aangehouden in deze zaak. Hij legde een volmondige bekentenis af. Op zaterdag 25 januari is Orhpeo in de kraag gevat. Hangende het onderzoek zijn Orpheo en Lennie achter slot en grendel gezet.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.