Homoseksualiteit binnenkort overal legaal in Europa
januari 28, 2014
Sport 28 januari
januari 28, 2014
Show all

Politie berichten 28 januari

Korps Politie Suriname

Voorlichting en Publiciteit

 

Onschuldige burger neergeschoten door de politie(Namens het KPS bied

Tijdens een bezoek aan de jongeman,die op zaterdag avond 25 januari, door de politie is neergeschoten, heeft de korpschef hoofdcommissaris Humphrey Tjin Liep Shie het volgende gezegd. Dat hij het ten zeerste betreurt, dat op die bewuste zaterdag vuurwapen geweld is aangewend tegen de onschuldige jongeman. De korpschef heeft zijn welgemeende verontschuldiging aangeboden aan  betrokkene. Hij gaf het slachtoffer de verzekering dat deze zaak grondig wordt onderzocht.  Voorts dat aan de hand van het resultaat van het onderzoek niet zal worden geschroomd om maatregelen te treffen tegen de verantwoordelijke politie ambtenaar of ambtenaren.

Verder gaf de korpschef aan dat alle uit deze politie actie voortvloeiende medische en materiële kosten voor rekening van het Korps Politie Suriname is. Aan het einde van zijn bezoek wenste de  korpshef het slachtoffer een voorspoedige beterschap toe.

 

 Verdachte aangehouden

De verdachte Darvind Esser is op zaterdag 25 januari aangehouden door de politie van Albina . Dit na voorwerk van een politie informatie dienst. Esser wordt verdacht van het in brand steken van een appartementencomplex aan de Toemakhoemakstraat. Esser is intussen overgedragen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.