Vandaag in het Verleden
maart 27, 2014
Today in Pop History
maart 28, 2014
Show all

Politie berichten 27 maart

Arbeider geëlektrocuteerd

De 34-jarige Rayn Dawood arbeider van een betonmortel fabriek is gistermiddag  geëlektrocuteerd toen hij bezig was met werkzaamheden in het district Commewijne. Tijdens stortwerkzaamheden was ook een hoogwerker ingezet met een hydraulische boommechanisme. De voorlopige  informatie is dat de “boom” van de hoogwerker  te dichtbij de elektrische kabels van de E.B.S. zou zijn gekomen waardoor er een stroomstoot ontstond. Dat door de  uitstralingskracht van de stroomstoot de elektrische kabels tegen de “boom” van de hoogwerker kwamen vast te zitten waarbij een van de kabels brak en naar beneden viel waar Dawood op dat moment  stond.  Dawood zou daarbij een zodanige stroomstoot hebben geïncasseerd dat hij dood is gegaan. Zijn ontzielde lichaam is in beslag genomen.

 

Politie neemt goederen in beslag

De Politie van Groningen heeft op maandag 24 maart in een woning aan de Sidoredjoweg na verkregen informatie goederen in beslag genomen. Het gaat in deze om een hoeveelheid sigaretten van het merk Tradition en een aantal kartonnen dozen met als inhoud alcoholhoudende dranken van verschillende merken. Hangende het verder onderzoek zijn er  in deze zaak een winkelier en een arbeider aangehouden terzake overtreding op de Wet Economische Delicten.

 

Gasbom dieven vervoeren buit in een taxi

Alle enige weken hebben bewoners in de omgeving rond Het Plein van 12 mei last van gascilinder dieven. Enkele avonden terug werd het een buurtbewoner duidelijk hoe de criminelen ervoor zorgden dat zij niet  als verdacht overkwamen wanneer zij bezig waren met hun criminele daden. Zij rijden in een auto met op het dak een taxibord. De auto komt dan niet als verdacht over wanneer zij voor een woning staan om hun slag te slaan. Op die bewuste avond zag de buurtbewoner nog net hoe de dieven  een gestolen gascilinder in de auto plaatsten en weg reden. Die dag was het  een grijs gelakte stationwagen met een taxibord op het dak.

Het maakt niet uit wat er op een auto geschreven staat of  is aangebracht. Als u als burger het vermoeden heeft dat iets niet in de haak is mag u bellen met de politie om dat te melden. Indien mogelijk neemt u  het  kentekennummer, de kleur en  het merk van het vervoersmiddel op zodat u deze informatie naderhand kan doorgeven aan de politie. Deze informatie kan maken dat de criminelen  snel aangehouden kunnen worden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.