Sport 25 maart
maart 25, 2014
Thea Valk overleden
maart 25, 2014
Show all

Politie berichten 25 maart

neergeschoten

De 21-jarige Steven A. is gisteravond neergeschoten aan de Atipastraat. Steven A. en zijn comparant werden op heterdaad betrapt door de huisbewoner, die toevallig een politie ambtenaar is.  Bij het zien van de ambtenaar namen deze inbrekers de benen. De ambtenaar maakte gebruik van zijn dienst vuistvuurwapen en raakte Steven A. in een onderbeen. Zijn comparant zag kans in een auto weg te vluchten. De criminelen waren de woning al binnen gedrongen door de vliering van het huis open te breken. Zij hebben echter geen kans gezien om iets weg te nemen. De verdachte Steven A. is opgenomen in het ziekenhuis. Hij wordt door de politie bewaakt. Zijn comparant is nog voortvluchtig.

 

Tasjesdief aangehouden

Een 14-jarige jongen is gisteravond door burgers aangehouden aan de Tourtonnelaan. Hij wilde de tas  van een 30-jarige vrouw wegrukken. Zij verzette zich hevig  en riep daarbij om hulp. Enkele burgers schoten de vrouw te hulp en hebben de dief ook kunnen aanhouden. De jongen is vervolgens overgedragen aan de politie.

 

Man gekapt in zijn slaap

Een 45-jarige man is vanochtend door ene Mozes gekapt. Volgens verklaring van het slachtoffer lag hij in zijn woning te slapen toen  een man bij hem bekend als Mozes de woning binnen drong. Mozes begon hem toen te kappen. Het slachtoffer zag kans uit zijn huis te vluchten en om hulp te roepen waarbij hij achterna werd gezeten door Mozes. Daarbij is hij weer gekapt door Mozes. Het slachtoffer heeft  kapverwondingen opgelopen aan zijn armen buikstreek en schouder. Hij is per ontboden ambulance vervoert naar het ziekenhuis. Dit incident deed zich voor aan de Copieweg. Het is de politie nog niet duidelijk waarom de man gekapt is. Mozes wordt opgespoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.