Sport 20 maart
maart 20, 2014
Vandaag in het Verleden
maart 21, 2014
Show all

Politie berichten 20 maart

In de maand februari van dit jaar is er een nieuwssite geopend genaamd “De Nieuwe Awaries”. Het moet een satirische nieuwsblog over Suriname zijn. Op deze site zijn onlangs berichten verschenen als zouden politie ambtenaren handelingen hebben gepleegd die niet door de beugel kunnen. Sommige personen schijnen te geloven dat die berichten op waarheid berusten. De politie maakt bij deze bekend dat die berichten niet op waarheid berusten. Het zijn verzonnen verhalen om mensen waarschijnlijk aan het lachen te brengen. Trouwens lachen is gezond en houdt u jong.

Goudzoeker verongelukt

De 58-jarige Braziliaanse goudzoeker Hector Veirra Carvallo is eergisteren bedolven onder een hoop aarde toen hij bezig was te werken in een goudput. Terwijl het slachtoffer in de put was kalfde de randen daarvan af en de los gekomen aarde kwam op hem terecht. Dit incident vond plaats in het dorp Metal in het Lawa gebied.

Het lijk van Hector werd gisterochtend van onder de hoop aarde gehaald en naar Paramaribo vervoerd. Hij is door verstikking om het leven gekomen. Na afstemming met het openbaar ministerie is het ontzielde lichaam van Hector door de politie  aan zijn nabestaanden afgestaan.

 

Motorfietser 16e verkeersdode

De 29-jarige motorfietsbestuurder Reza van Ommeren is hedenochtend  omstreeks 04.00 uur in het ziekenhuis overleden. Resa raakte op maandag 17 maart zwaar gewond bij een botsing met een personenauto op de Henry Fernandesweg. Door de botsing vloog de motorfiets nagenoeg gelijk in brand. Resa van Ommeren  werd zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is de 16e verkeersdode voor dit jaar.

 

Inbrekersbende op heterdaad betrapt

De politie van het ressort Nieuwe-Haven heeft drie inbrekers op heterdaad betrapt toen ze bezig waren in te breken bij een juwelierszaak nabij de kruising van de Verlengde Hoge- en de Kalkbranderstraat. Het geval heeft zich vandaag voorgedaan in de vroege ochtend. Dicht tegen een zijgevel van de juwelierszaak zijn breekwerktuigen aangetroffen. De verdachten waren met een personenauto ter plaatse. De verdachten die zijn aangehouden zijn: de 52- jarige Phillip K., de 50-jarige Alberte D. en de 49 jarige Walther E. De auto en het inbrekerswerktuig zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Phillip K. en Alberte D. hebben de Guyanese nationaliteit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.