Dagbladen overzicht 18 februari
februari 18, 2014
Benoeming Peneux wijzigt houding PL niet
februari 18, 2014
Show all

Politie berichten 18 februari

Man neergestoken

Een man is gistermiddag, omstreeks 12.31 uur, in de halsstreek gestoken met een scherp voorwerp. Hij is ernstig aan toe en niet aanspreekbaar. De dader is zijn jongere broer. Na de daad stapte de jongere broer in een lijnbus, die naar het stadscentrum reed. Het is de politie gelukt hem aan te houden.  Deze steekpartij vond plaats aan de Ramgoelamweg, ter hoogte van de Eridoriestraat.

 

Drugskoerierster en verstrekker aangehouden

De 37 jarige Sigrid D. en haar 38 jarige vriend Walmond E. zijn op zondag 16 februari op de J.A.Pengel internationale luchthaven door het BID-Team van de politie aangehouden. Dat gebeurde nadat gebleken was dat Sigrid een zogenaamde vagina cocaïne bol in haar geslachtsdeel gestopt had.Vervolgens gaf zij toe  dat zij een aantal kleinere cocaïne bolletjes geslikt had. Sigrid verklaarde toen dat zij de drug gekregen had van haar vriend Walmond. Beiden zijn aangehouden en overgedragen aan de Anti Narcotica-Brigade. De “vagina bol”heeft een gewicht van 111 gram.

 

Huisbewoner neergeschoten door inbrekers

Een 59-jarige man en zijn vrouw zijn vanochtend in hun woning aan de Pikinstonstraat te Latour overvallen door twee inbrekers. De criminelen waren gewapend met vuurwapens. De misdadigers hebben de man in zijn gelaat geschoten en hebben geld, cellulair toestellen en sieraden buit gemaakt. Het slachtoffer is zwaar gewond naar het ziekenhuis vervoerd om medisch behandeld te worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.