Today in Pop History
april 17, 2014
Dagbladen overzicht 17 april
april 17, 2014
Show all

Politie berichten 17 april

Wie is de eigenaar ?

De politie van het bureau Santo Boma heeft op woensdag 9 april  2014 een zwart-wit gevachte stier geschut. Het beest is aan de Sidodadieweg aangetroffen. De stier vormde een gevaar voor de omgeving en de weggebruikers. De Eigenaar of belanghebbende wordt in de gelegenheid gesteld zich binnen twee weken na publicatie in verbinding te stellen met de politie van het voornoemd bureau. Indien hieraan geen gevolg wordt gegeven zal de stier worden geveild

 

Moord verdachte wordt opgespoord

De 35-jarige Mohamed A. wordt door de politie opgespoord. Hij wordt verdacht van poging tot moord. Deze verdachte zou zijn vrouw hebben gewurgd en willen doen stikken door een hoofdkussen op haar gezicht gedrukt te houden. Het slachtoffer zegt dat zij op een gegeven moment het bewustzijn verloor en dat zij  vermoed dat Mohamed dacht dat zij dood was. Toen zij weer bij kennis kwam merkte zij op dat Mohamed weg was en dat hij al zijn persoonlijke spullen meegenomen had. Het slachtoffer vermoed dat de verdachte haar om het leven wilde brengen omdat zij haar minderjarige dochter naar een familielid had gebracht om te gaan inwonen. De verdachte zou dat niet hebben gewild. Het slachtoffer zei dat gedaan te hebben  omdat zij het vermoeden had dat Mohamed slechte bedoelingen met haar dochter had. Mohamed A. wordt door de politie van bureau Latour opgespoord.

 

Kinderen alleen in huis achter gelaten

De politie van bureau Latour heeft vanmorgen een melding binnen gehad dat kinderen allen waren achter gelaten in een huis op het latour project. De politie ging op onderzoek uit en trof inderdaad drie kinderen in het huis aan. Het gaat om 2 jongens en 1 meisje. Om de kinderen uit het huis te halen was de politie genoodzaakt een deur te forceren. De kinderen wonen met hun vader in de woning. Hij was van huis gegaan en had zijn kinderen in het afgesloten huis achter gelaten. De kinderen zijn inmiddels door de politie van Jeugd Zaken ergens geplaatst na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het Openbaar Ministerie zal verder bepalen hoe deze zaak af te handelen. De veiligheid en welzijn van de kinderen  staat hierbij centraal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.