Politie berichten 16 april

President en Brunswijk weerspreken uitspraken Somohardjo over fraude
april 16, 2014
Vereniging Surinaams Bedrijfsleven luidt alarmbel
april 16, 2014
Show all

Politie berichten 16 april

Inbraak verdachte aangehouden en opgesloten

Ridle M. is door leden van het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de recherche van het bureau Nieuwe-Haven. Ridle wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan twee inbraken en een poging tot inbraak. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

 

Twee mannen aangehouden en opgesloten  voor bedreiging en belaging

Maikel C. is op vrijdag 11 april aangehouden door een politie opsporingseenheid en voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van het bureau Nieuwe-Haven. Maikel was eerder aangehouden voor wederrechtelijke vrijheidsberoving van zijn zoontje en belaging en bedreiging van zijn ex-vrouw. Op een gegeven moment werd Maikel in vrijheid gesteld. Een rechter vaardigde een beschermingsbevel tegen hem uit waar hij zich niet aan hield. Hij bleef zijn ex-vrouw molesteren waarbij hij haar zelf te lijf is gegaan. Het slachtoffer deed weer aangifte tegen Maikel. Hij is opgespoord aangehouden en hangende het onderzoek opgesloten.

Leon R.is op maandag 14 april aangehouden ter zake bedreiging en belaging van zijn ex-vriendin. Hij is hangende het onderzoek opgesloten. Leon heeft verklaart dat hij zijn ex-vriendin molesteert omdat hij van haar houdt.

 

Recherche Nieuwe-Haven rolt dievenbende op

De recherche van het bureau Nieuwe-Haven heeft de afgelopen week een bende opgerold, die zich voornamelijk schuldig maakte aan gewelddadige auto diefstallen. Daarbij maakten zij taxi chauffeurs tot hun slachtoffers. Drie gestolen voertuigen zijn al terug gevonden door de recherche. Negen verdachten zijn tot nu toe aangehouden van wie vijf hangende het onderzoek in verzekering zijn gesteld. Het vermoeden bestaat dat deze bende  meer misdrijven heeft gepleegd.  Het onderzoek duurt voort.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.