Politie berichten 15 april

Sport 15 april
april 15, 2014
Today in Pop History
april 16, 2014
Show all

Politie berichten 15 april

Man overleden na sprong uit rijdende auto

De 34 jarige vrachtwagenchauffeur Jurmen Sowirono is gisteravond op weg naar het ziekenhuis in de ambulance overleden. Omstreeks 19: 35 uur kreeg de politie meldkamer een melding binnen dat het slachtoffer in kwestie uit een rijdend voertuig is gesprongen langs de Oost-West verbinding in het distrikt Saramacca.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat  Jurmen zijn vrachtwagen langs de weg parkeerde.  Dat hij vervolgens plaats nam achterin de personenauto van een 24-jarige vrouw. De vrouw reed weg en op een bepaald moment zou Jurmen uit de auto zijn gesprongen met het gevolg dat hij een zware letsel opliep aan zijn hoofd.

Op weg naar het ziekenhuis is hij komen te overlijden. De chauffeuse was op het moment van het gebeurde in gezelschap van een vriendin.

Het ontzielde lichaam van Jurmen is door de politie in beslag genomen na afstemming met het openbaar ministerie. De twee jonge vrouwen zij na verhoor heen gezonden. De zaak is nog in onderzoek.

 

Diefstal verdachte aangehouden

De 21 jarige-Gilermo B. is vandaag aangehouden door een politie opsporingseenheid en overgedragen aan de recherche van bureau geyersvlijt. Gilermo B. wordt in verband gebracht met een beroving gepleegd bij een winkel annex bar aan de Livorno Beekhuizenweg. Deze diefstal,  doormiddel van geweldpleging vond plaats in het jaar 2012.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.