ATM-minister persisteert: ”Wel advies arbeidsadviescollege afgewacht over conceptwet minimumloon ”
april 14, 2014
Today in Pop History
april 15, 2014
Show all

Politie berichten 14 april

Duwster” aangehouden en opgesloten

De 24-jarige Beverly E. is op zondag 13 april door het BID-Team van de politie op de J.A.Pengel internationale luchthaven aangehouden. Zij is aangehouden nadat  een zogenaamde vaginabol met cocaine in haar bezit is aangetroffen.  De cocainebol heeft een bruto gewicht van 317 gram. De verdachte en de in beslag genomen drug zijn overgedragen aan de Anti Narcotica-Brigade. Hangende het onderzoek is Beverly  in verzekering gesteld. Zij heeft de Surinaamse nationaliteit.

 

Vermoedelijk van misdrijf afkomstige spullen in beslag genomen.

De recherche van het bureau Nieuwe-Haven heeft op maandag 7 april een aantal spullen in beslag genomen bij ene Alfred F. Het vermoeden bestaat dat de spullen van misdrijf afkomstig zijn daar de verdachte niet wil of kan verklaren hoe hij aan de spullen gekomen is. Hangende het onderzoek is Alfons F. in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van heling.

Eigenaren of belanghebbenden  van de spullen worden opgeroepen contact op te nemen met de recherche van het bureau Nieuwe-Haven.

 

Drugsverdachte aangehouden en opgesloten

De 32-jarige Jurgen B. is op vrijdag 11 april aan de voet van de J.Wijdenboschbrug aangehouden door leden van de Anti Narcotica-Brigade. Jurgen is aangehouden nadat bij onderzoek in zijn auto een losse hoeveelheid marihuana en een  aantal wikkeltjes crack cocaine en hasj zijn aangetroffen. Jurgen is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat Jurgen de drugs aan het verkopen was. Hij is eerder al aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

 

Vermoedelijke “drugsdealer” door Narco aangehouden

De 42-jarige Patrick P. is op donderdag 9 april door leden van de Anti Narcotica Brigade aangehouden en naderhand in verzekering gesteld. Patrick P. had een hoeveelheid marihuana, hasj en cocaine in zijn bezit. Het vermoeden bestaat dat hij een drugsverkoper is. Hij is in het distrikt Saramacca aangehouden.

Vechtpartij met zwaar lichamelijk letsel

Een 43-jarige man is op zaterdag 12 april zwaar mishandeld door een andere man aan de Hoogestraat. De mannen kregen een woordenwisseling nabij een openbare vermakelijkheid. De woordenwisseling liep uit op een gevecht waarbij de 43-jarige man met een steen in het gelaat is geslagen. Het slachtoffer is zwaar gewond met de ambualnace vervoert naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. De man die met de steen geslagen heeft is niet bekend bij het slachtoffer. Hij wordt door de politie opgespoord.

 

30-jarige man neergeschoten

Een 30-jarige man is op zaterdag 12 april door zijn neef met een jachtgeweer neergeschoten. Het slachtoffer is geraakt aan zijn onderbenen.  Dit schietincident vond plaats te Wittagron en is het gevolg van een slepende ruzie tussen deze twee bloedverwanten. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar. De schutter is voortvluchtig. Hij wordt opgespoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.