Beurs voor jongeren over geld van start gegaan
maart 13, 2014
Sport 13 maart
maart 13, 2014
Show all

Politie berichten 13 maart

Taxichauffeuse beroofd

Een taxichauffeuse is gistermiddag door drie mannen, vermoedelijk van Guyanese afkomst beroofd.  Deze beroving heeft plaats gevonden aan de Condorstraat. Zij hebben  haar mobiele telefoontoestellen,  een geldsbedrag in Surinaamse dollars en haar auto weggenomen. De criminelen worden door de politie opgespoord.

 

Braziliaanse vrouw dood geschoten

De 28-jarige Mello Olivieira is gisteravond dood geschoten. Zij is door het hoofd geschoten door vermoedelijk haar partner de 21-jarige Jealton S. Na de daad heeft Jealton zichzelf ook in het hoofd geschoten en is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was niet aanspreekbaar en werd in het ziekenhuis opgenomen. Het wapen waarmee geschoten is heeft de politie in beslag genomen. Het vuist vuurwapen is vlakbij de verdachte Jealton aangetroffen. Dit schietincident heeft plaatsgevonden in beauty salon Sans aan de Schietbaanweg. Het slachtoffer en de dader hebben de Braziliaanse nationaliteit en hetzelfde woonadres in Suriname.

 

Arbeider zwaar gewond geraakt

Een 49-jarige arbeider van een zandtransportbedrijf is gistermiddag overreden door een graafmachine en is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Het ongeval vond plaats op een ponton in het Saramacca kanaal. Op een gegeven moment reed de bestuurder van de graafmachine achteruit en zag niet dat de arbeider achter de machine stond. De arbeider heeft zware letsel opgelopen aan voornamelijk zijn linker onder- en bovenbeen. De graafmachine operator en het slachtoffer zijn werkzaam bij een zandtransportbedrijf gevestigd aan de Industrieweg-Zuid.

 

Dood Barbara Byron geen misdrijf

Men is niet gekomen tot een misdrijf in de dood van Barbara Byron op zaterdag 24 februari jongstleden. In opdracht van de leiding van het Openbaar Ministerie is een heronderzoek verricht door de tactische en technische politie. Er is ook een reeobductie  gepleegd op het ontzielde lichaam van Byron. De uitkomst van het heronderzoek is dat men niet gekomen is tot een misdrijf bij het heen gaan van Barbara Byron.

 

Dader schiet incident overleden

De man die de 28-jarige Mello Olivieira heeft doodgeschoten is gisteravond in het ziekenhuis overleden. Het gaat om de 21-jarige Jealton Miskitta Souza. Na zijn daad schoot Jealton zichzelf in het hoofd. Hij was zwaar gewond in het ziekenhuis opgenomen. Het wapen waarmee geschoten is heeft de politie in beslag genomen. Dit schietincident vond op dinsdag 11 maart omstreeks 19.30 uur plaats in beauty salon Sans aan de Schietbaanweg.

 

Verdachte aangehouden

De 27-jarige Orhpeo Fillefort is vanochtend vroeg voor zijn woning aangehouden op het Rens project. Hij is aangehouden door politie ambtenaren van de surveillance unit “De Nieuwe Weg”. Fillefort wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een gewapende roofoverval. Orhpeo Fillefort is vervolgens overgedragen aan de recherche van bureau Geyersvlijt. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.