Canadese ambassadeur brengt bezoek
februari 11, 2014
Vandaag in het Verleden
februari 12, 2014
Show all

Politie berichten 11 februari

Voetganger dood gereden

De 39 jarige Aniel Kalloe is zondag 9 februari in de ochtend, omstreeks 04.45 uur, aangereden door de bestuurder van een personenauto.  De heer Kalloe was nagenoeg opslag dood. De aanrijding vond plaats op de Indira Ghandiweg dichtbij de Nieuwe Grondweg.  Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de 43 jarige autobestuurder ingevorderd. De zaak is in onderzoek bij de Verkeersunit van Wanica.

 

Jeugdige straatrover aangehouden

De 20-jarige Furgel P. is zaterdagavond 8 februari door de politie van Uitvlugt aangehouden Furgel P. wordt verdacht van diefstal van srd.100,-. Hij moet op maandagavond 20 januari een diefstal hebben gepleegd nabij de kruising van de Kasabaholoweg en de Boekoestraat. Bij die gelegenheid moet de verdachte het geld uit handen van een jongeman hebben weggenomen. Zaterdagavond zag de benadeelde Furgel bij een voetbalveld aan de Alendestraat.  De benadeelde schakelde de politie in en Furgel werd aangehouden. Hangende het onderzoek is Furgel P. in verzekering gesteld.

 

Politie Groningen houdt 5 drugsverdachten aan

De politie van Groningen heeft zaterdagavond een inval gepleegd bij een woning aan de Sidodadieweg. Voorafgaand aan de inval zijn twee mannen aangehouden in de Sidodadieweg. Op 1 hunner werd 4 wikkeltjes crack cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Die man gaf aan dat hij de drug bij een woning in de Sidodadieweg gekocht had. De andere man verklaarde  dat hij zijn drug ter plaatse had gebruikt. De politie pleegde toen een inval bij de woning aan de  Sidodadieweg.  Op het adres zijn 2 vrouwen en 2 mannen aangetroffen. Bij een onderzoek in het huis zijn aangetroffen en in beslag genomen: 21 wikkeltjes crack cocaïne, 24 wikkels marihuana, 4 marihuana plantjes, zogenaamde crack pijpjes en verpakkingsmateriaal. Hangende het onderzoek zijn de 2 vrouwen en 2 mannen aangehouden en in verzekering gesteld. Ook de man met de 4 wikkeltjes crack cocaïne in zijn bezit is in verzekering gesteld.

 

Roofmoord verdachte aangehouden

De 21-jarige Giovanni Lieveld is gisteren aangehouden door leden van een politie opsporingsteam te Coronie. Lieveld werd opgespoord voor diefstal met geweldpleging de dood tengevolge hebbende. Hij wordt ervan verdacht in het jaar 2011 een winkelier te hebben beroofd en mishandeld,  waarbij deze man is komen te overlijden. Dit strafbaarfeit vond plaats in het district Coronie. Deze verdachte was vermoedelijk uitgeweken naar het buitenland. De Surinaamse justitie liet hem toen internationaal signaleren. Na zijn aanhouding in Coronie is hij overgedragen aan de recherche van het bureau Geyerslijt. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

 

Moord verdachte aangehouden

De 38-jarige Edmund Kross is gisteren aangehouden door leden van het Arrestatie-Team en overgedragen aan de recherche van het bureau Nieuwe-Haven. Kross wordt verdacht van moord of doodslag. Hij moet een man in het jaar 2011 om het leven hebben gebracht. Zijn mede verdachte in deze zaak is Merita Schmidt. Zij is nog voortvluchtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.