Stimulering kassenteelt in Suriname moet leiden tot importvervanging
maart 7, 2014
Sport 07 maart
maart 7, 2014
Show all

Politie berichten 07 maart

2 vuurwapens inbeslag genomen verdachte aangehouden

De 26-jarige Delano T. is gisteravond aan de Noordelijke Industrieweg aangehouden door de politie. Hij is aangehouden terzake overtreding van de vuurwapen wet. Deze verdachte had twee vuist vuurwapens in zijn bezit. Het is niet de eerste keer dat Delano T. is aangehouden in verband met een ernstig strafbaarfeit. De laatste keer dat hij was aangehouden en in verzekering was gesteld was terzake diefstal doormiddel van geweldpleging. De twee vuurwapens zijn in beslag genomen en Delano T. is in verzekering gesteld.

 

Johan Rother vermoedelijk om het leven gebracht

De  heer Johan Rother is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. De politie komt tot dat vermoeden op grond van het  technisch en tactisch  onderzoek dat is verricht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de vrouw van het slachtoffer Chitrawatie M. als verdachte in beeld gekomen. Zij is aangehouden en  in verzekering gesteld. Zij wordt verdacht van moord of doodslag omdat het vermoeden bestaat dat zij de woning in brand heeft gestoken en voorkomen heeft dat Johan Rother uit het huis kon komen. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven.

Twee inbrekers zichtbaar gemaakt en in verzekering gesteld

De 25-jarige Derrel R. alias “Rasta” en zijn comparant Faisel A. alias “Parker” zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Zij worden ervan verdacht  een inbraak   te hebben gepleegd  bij een woning aan de Goudenregenstraat . Deze inbraak is gepleegd op zaterdag 8 februari van dit jaar.  Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden heeft de politie heel sterk het vermoeden dat  Derrel R . en Faisel A. meerdere inbraken gepleegd hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.