Dode en gewonde bij roofoverval op goudconcessie Brunswijk
februari 6, 2014
Sport 06 februari
februari 6, 2014
Show all

Politie berichten 06 februari

Publiciteit & Informatiedienst

 

Man neergestoken

De 21-jarige man die gistermiddag in de Steenbakkerijstraat is neergestoken, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. In deze zaak heeft de politie de verdachte D.H. aangehouden en in verzekering gesteld. Het motief tot deze steekpartij heeft waarschijnlijk te maken met het wegnemen van een paar sportschoenen. Toen D.H. het slachtoffer  met zijn sportschoenen zag  werd hij erg boos.  Op een gegeven moment stak D.H. het slachtoffer  met een scherp voorwerp in diens borststreek.

Het slachtoffer van de steekpartij aan de Waaldijkstraat is  leerling van een V.O.J. school. Hij is gestoken in zijn halsstreek. Na medische behandeling mocht hij naar huis. De verdachte in deze zaak wordt door de politie opgespoord.

 

Jeugdige dood aangetroffen in bed

De 12- jarige Quincy Eva is vanochtend  dood aangetroffen in bed. Toen een huisgenoot hem wakker wilde maken merkte die op dat Quincy niet meer in leven was. De politie werd ingeschakeld voor onderzoek. Hangende het onderzoek is het lijk in beslag genomen.

 

Twee vrouwen opgesloten voor het aanzetten tot brandstichting

In de zaak van de brand van het appartementencomplex aan de Toemakhoemakstraat te Wintiwai, zijn twee vrouwelijke verdachten aangehouden. De 1e verdachte Darvind Esser is op zaterdag 25 januari aangehouden door de politie van Albina. Dit na voorwerk van een politie informatie dienst. Uit het voorlopig onderzoek  zijn de twee vrouwen als verdachte in beeld gekomen. Die vrouwen zijn naaste buren van de slachtoffers. De vrouwen worden ervan verdacht Darvind Esser te hebben aangezet om de brand te stichten. De vrouwen zijn hangende het onderzoek door de recherche van Geyersvlijt in verzekering gesteld. Darvind Esser was eerder al in verzekering gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.