Sport 05 april
april 5, 2014
Voedsel voor mijn baby is mijn eigen verantwoordelijkheid
april 5, 2014
Show all

Politie berichten 05 april

Politie ambtenaar mishandeld tijdens rechtmatig optreden

De 60-jarige Erwin V. en zijn 27-jarige dochter Cindy V. zijn gisteren door de politie van het bureau Centrum aangehouden en in verzekering gesteld  op verdenking van zware mishandeling en/of wederspannigheid. De zoon van Erwin V. Benjamin V. wordt opgespoord. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat vader, dochter en zoon een politieambtenaar hebben aangevallen en dat Benjamin die politieambtenaar een vuistslag heeft toegebracht in het gelaat. Tengevolge van die vuistslag heeft de ambtenaar een neusbeenfractuur opgelopen. Na zijn daad is Benjamin weggerend. Hij wordt opgespoord.

Gistermiddag is de politieman, samen met twee andere collega’s, naar het kantoor van de Belasting Dienst gereden om een geval van mishandeling te onderzoeken. Ter plaatse werd Benjamin V. aangetroffen met een knuppel in de hand waarmee hij anderen bedreigde. Toen de politieman hem de knuppel afhandig wilde maken ontstond een schermutseling waarbij vader en dochter V. de politieman vastgrepen en Benjamin hem de vuistslag toebracht.

 

Wie is de eigenaar?

De politie van het ressort Lelydorp heeft op zondag 16 maart 2014 een zwart-wit gevacht koe geschut in de omgeving van de Libanonweg. Dit beest vormde voor zowel de omgeving als de weggebruikers een gevaar en is overgebracht naar politiebureau Santo Boma. Eigenaren worden hierbij opgeroepen zich in verbinding te stellen met voormeld bureau. Indien binnen twee weken na publicatie geen gevolg is gegeven aan de oproep zal dit beest worden geveild.

 

“Update”man wordt opgespoord voor feitelijke aanranding

G.R. heeft zich gisteren, donderdag 3 april, aangemeld bij de politie van Saramacca. Hangende het onderzoek is G.R. in verzekering gesteld. Deze man wordt verdacht van feitelijke aanranding. Op zondag 31 maart moet hij een meisje van veertien jaar onzedelijk hebben betast toen zij uit een winkel. Het meisje raakte behoorlijk van streek en vertelde haar ouders wat haar overkomen was. Er is toen aangifte gedaan tegen G.R. De verdachte G.R. was ondergedoken toen hij begreep dat de politie hem opspoorde. Op feitelijke aanranding staat een gevangenisstraf van maximaal negen maanden.

 

Verdachte in brute straatberoving aangehouden

Op dinsdag 18 februari van dit jaar is een man door een gewapende crimineel neergestoken en beroofd van zijn tas inhoudende een “Tablet” een Chinees paspoort en US.100,-. Deze beroving vond plaats terwijl het slachtoffer aan de Marowijnestraat op de bus stond te wachten. Het slachtoffer raakte zwaar gewond en lag enige tijd ter verpleging in het ziekenhuis. De straatrover had de plaats in een gereedstaande auto verlaten.  Op maandag  31 maart heeft de politie een zekere D. aangehouden en ingesloten. Het vermoeden bestaat dat deze D. betrokken was bij de beroving.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.