Porknokkers en Rosebell Goldmine bespreken problemen
februari 4, 2014
Today In Pop History
februari 5, 2014
Show all

Politie berichten 04 februari

De 20-jarige bromfietser Narishkoemar B. en de 15-jarige duo-rijder Rishikoemaar Koesial zijn gister om12.15 uur betrokken geweest bij een aanrijding met een container pick-up aan de Wayamboweg. De aanrijding vond plaats toen de bromfietser een personenauto dichtbij een plek waar er werkzaamheden op de weg werden verricht inhaalde. Tijdens de inhaalmanoeuvre hield de bromfietsbestuurder geen rekening met de container pick-up die vanuit tegenovergestelde richting kwam aanrijden. De bromfietser is tegen de achterkant van de pick-up aangekomen,  waarbij Koesial zodanig gewond raakte dat hij ter plaatse is overleden. Narishkoemar is gewond geraakt en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Nog een inbraak verdachte aangehouden

De 30-jarige Ewald E. alias Ewa is vandaag door een opsporingsteam van de politie aangehouden en overgedragen aan de recherche van het politie bureau Geyersvlijt. Ewald E. Wordt ervan verdacht een inbraak  gepleegd te hebben bij een woning te Nieuwe-Grond in het jaar 2013.

 

Ontvluchtte arrestant aangehouden

De 37-jarige ontvluchtte arrestant Harvey B. alias “Beste” is weer aangehouden door de politie. Deze man wordt verdacht van gekwalificeerde diefstal. Hij zag kans om op vrijdag 31 januari te ontvluchtten uit het politie bureau Uitvlugt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.