Sport 04 april
april 4, 2014
DA91 en BEP willen jonge meisjes helpen dromen achterna te gaan
april 4, 2014
Show all

Politie berichten 04 april

Urrel B. schijnt schietgraag te zijn

De 29-jarige Urrel B. alias “Plollie” die zich op vrijdag 28 maart 2014 aangemeld heeft bij de politie, wordt verdacht van nog een schiet incident. Hij is waarschijnlijk de persoon geweest die een man in zijn been schoot nabij de kruising van de Hooge- en de Hofstraat. Dit schiet incident vond plaats op dinsdagmiddag 25 maart van dit jaar. De verdachte heeft uit een rijdende auto op het slachtoffer geschoten. Het slachtoffer N. is ondertussen ook aangehouden en opgesloten. Het vermoeden bestaat dat de oorzaak van het schiet incident te maken heeft met drugscriminaliteit.  Urrel B. werd sinds 2012 opgespoord voor poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling. In 2012 heeft hij een man neergeschoten aan de Kernkampweg.

 

Apparaten dief aangehouden en opgeslot

De 25-jarige Guilliano K. is op maandag 31 maart aangehouden door een politie opsporingsunit en overgedragen aan de recherche van het bureau Nieuwe- Haven. Guilliano heeft 2 banden reparatie machines en 2 luchtcompressors weggenomen. De machines zijn duizenden Euro’s waard. Deze apparaten zijn nog niet terug gevonden.

 

Moeder en dochter aangehouden voor mensensmokkel/mensenhandel

Een moeder en dochter zijn op zaterdag 29 maart door de politie van Saramacca aangehouden en overgedragen aan de Trafficking In Person Unit(TIP-unit). Moeder en dochter worden verdacht van mensensmokkel en/of mensenhandel. Deze verdachten exploiteren een bar in Saramacca. In de bar hebben zij vermoedelijk een vrouw van 25 jaar en een vrouw van 17 jaar gedwongen om te werken en om zich te prostitueren. Hangende het onderzoek zijn moeder en dochter in verzekering gesteld. De verdachten en de slachtoffers zijn van Guyanese afkomst. De TIP-Unit merkt op dat gebleken is dat vrouwen uit ons westen buurland onder valse voorwendsels naar Suriname gelokt worden om te werken. Wanneer de slachtoffers in Suriname aangekomen zijn worden zij geconfronteerd met het feit dat zij aan commerciële seks moeten doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.