Vrouwen empowerment in Moengo
maart 3, 2014
Sport 03 maart
maart 3, 2014
Show all

Politie berichten 03 maart

bromfietser overleden

De 56-jarige bromfietser Petrus Krak is op vrijdag 28 februari in het ziekenhuis overleden. Op dinsdag 25 februari is hij op de hoek van de  Tourtonnelaan en de  Masonstraat  aangereden door een personenauto. Daarbij raakte hij zwaar gewond. Na de aanrijding is de autobestuurder door gereden.  De “grill” van de auto is  los geraakt  en op de plaats van de aanrijding aangetroffen door de politie. Het is de “grill”van een Toyota Brevis. Informatie met betrekking tot deze aanrijding mag worden doorgespeeld aan de politie van het ressort Centrum  op de telefoonnummers 477777 of 478151 of aan de Centrale Meld Kamer van de politie op het telefoonnummer 115.

 

Personenauto in zaak Krak achterhaalt eigenaar ondergedoken

De  Toyota Brevis  waarmee de 56-jarige bromfietser Petrus Krak  vermoedelijk is aangereden is achterhaald en in beslag genomen. De eigenaar van de auto is ondergedoken. De recherche unit van het bureau Centrum onderzoekt deze zaak. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de auto eigenaar die vermoedelijk de auto bestuurde toen de aanrijding plaats vond.  Na de aanrijding, op dinsdag 25 februari, is de autobestuurder doorgereden en heeft de heer Krak in hulpeloze toestand achtergelaten.

 

Twee straatrovers aangehouden

De 21-jarige Arnello R. en de 19-jarige Elton K. zijn in de ochtend van zaterdag 1 maart  nabij de kruising van de Indira Gandhiweg en de Vredeslustweg- 2 door een pro surveillance eenheid van politie  De Nieuwe Grond  aangehouden. Deze verdachten hadden kort daarvoor 7 jongemannen beroofd langs de Indira Gandhiweg nabij Leleydorp. Onder bedreiging met een mes en een houwer is buit gemaakt  2 “tablets”, “Blackberry”zaktelefoons en srd.500,-. De buit is terug gevonden op de verdachten. Arnello R. en Elton K. verplaatsten zich in en personenauto. De auto is hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van Wanica.

 

Drugskoerierster aangehouden en opgesloten

De 34-jarige drugskoerierster Marion M. is op vrijdag 28 februari op de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zanderij aangehouden door het BID-Team van de politie. Zij is aangehouden omdat zij een aantal cocaine bolletjes geslikt heeft. Intussen is zij hangende het onderzoek in verzekering gesteld en heeft zij ook al een aantal cocaïne bolletjes uit haar lichaam gescheiden. Marion M. bezit de Surinaamse nationaliteit.

 

Vier leden van een jeugdbende aangehouden

De recherche van het bureau Nieuwe-Haven heeft onlangs vier leden van een jeugdbende aangehouden en in verzekering gesteld. Deze bende heeft zich in de omgeving van de Hermitage- en de Lalarookh mall schuldig  gemaakt aan een aantal gevallen van diefstal doormiddel van geweldpleging. De bende had de volgende werkwijze. Een lid pleegde een beroving waarna hij achterna werd gezeten door de rest om zogenaamd  aangehouden te worden. Op deze manier maakte de hele bende zich  uit de voeten. Er moeten nog enkele leden van de bende en een heler aangehouden worden. De politie werkt aan hun opsporing en aanhouding. Vanwege hun leeftijd zijn de vier aangehouden bende leden opgesloten in het jeugd cellenhuis.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.