Drie COVID-19 patiënten in Suriname genezen verklaard
april 8, 2020
Drukken van oproepingskaarten gestart
april 8, 2020
Show all

PLO-bestuur staat achter leden

Geen van doorvoeren van tariefverhoging zegt voorzitter Mahadewsing

Voorzitter John Mahadewsingh van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) zegt aan Radio10 dat het bestuur van de organisatie achter de groep ontevreden bushouders staat. Die laten geen kans onbenut om hun misnoegen te uiten over de situatie waarin ze verkeren. Mahadewsingh heeft er alle begrip voor, maar vindt hun acties wat onverantwoord.

Het wachten is op het Ministerie van Financiën die fiat moet geven voor de rest-uitbetaling. Voor een aantal van de bushouders gebeurt het niet gauw genoeg. Reeds drie weken derven ze inkomsten, terwijl de kosten van levensonderhoud en ook onderdelen de pan uitrijzen. Ze willen van de brandstofcompensatie af want de overheid heeft zich in deze een wanbetaler bewezen. Er is in de media een lijst verschenen met nieuwe bustarieven aan de hand van een kostencalculatie van de PLO. Maar de gemeenschap hoeft niet te vrezen dat deze tarieven doorgevoerd zullen worden, aldus voorzitter Mahadewsingh.

PLO-voorman John Mahadewsingh, over de situatie onder de bushouders die niet te lang meer moet duren zegt hij, daar velen van hen het hoofd bijna niet meer boven water kunnen houden.

Comments are closed.