PL-voorzitter Somohardjo maant ex-partijleden binnen NDP niet in de bres te springen voor Bouterse

NH-minister Dodson zegt nu: “Skalians ruimen nog geen kwikresten op maar doen onderzoek naar vervuiling”
februari 7, 2018
Atletiekbond start bouw eigen sportcentrum
februari 7, 2018
Show all

PL-voorzitter Somohardjo maant ex-partijleden binnen NDP niet in de bres te springen voor Bouterse

Paul Somohardjo, voorzitter van de politieke partij Pertjajah Luhur (PL) noemde onlangs Javaanse politici bij de NDP “slechts bloemstukken en muurbloempjes”. Deze uitspraak heeft kwaad bloed gezet bij Naomi Samidin en Hans Sanjon, die hun misnoegen niet onder stoelen of banken staken bij het ventileren van hun mening bij andere media. Somohardjo vindt dat ze niet zo zwaar hoeven te tillen aan zijn uitspraak. Hij geeft hen mee zich eerder te beraden over hun positie en liever niet in de bres te springen voor NDP-voorzitter Desi Bouterse. De PL-leider beschouwd hem als zijn gedoodverfde tegenstander bij de verkiezingen in 2020.

PL-voorzitter Paul Somohardjo. Hij wil de eenheid onder de Javanen bevorderen, maar stelt tegelijkertijd dat de Pertjajah Luhur openstaat voor een ieder. De partij maakt zich op, zegt hij om de verkiezingsstrijd aan te gaan met Desi Bouterse en zijn NDP-partij.

Somohardjo beloofd volgende maand tijdens een ressortvergadering in het district Wanica een boekje open te doen over uitgetreden leden die momenteel bij de Nationale Democratische Partij zitten. Volgens de PL-leider niet om hen te kwetsen, maar om zo te onderbouwen waarom hij hen “bloemstukken en muurbloempjes” van de NDP vindt.

Comments are closed.