PL-voorman Somohardjo waarschuwt achterban: ‘Laat minderwaardigheidscomplex achter je’

Dagbladen overzicht woensdag 7 maart 2018
maart 7, 2018
Nieuwe vereniging Gron Fanowdoe komt met eigen woningbouwconcept
maart 7, 2018
Show all

PL-voorman Somohardjo waarschuwt achterban: ‘Laat minderwaardigheidscomplex achter je’

Paul Somohardjo gaat door met het op zijn manier bewustmaken van de Javaanse samenleving, in aanloop naar de verkiezingen van 2020. Zijn boodschap is duidelijk: de Javanen moeten af van het minderwaardigheidscomplex en zich bewapenen tegen politieke tegenstanders die hen het gevoel willen opdringen, door misbruik te maken van hun zachtaardig en sociaal karakter aldus de PL-voorzitter.

In de verschillende ressorten komen kernbesturen van de partij bijeen en zo nu en dan verschijnt Somohardjo op zo een vergadering om hen toe te spreken.

Hij bracht dinsdagavond een bezoek aan het kernbestuur van Weg naar Zee en bemoedigde de leden agressiever het veld in te trekken. Daarnaast werd de op papier vastgestelde ontwikkelingsvisie van de partij besproken. De rode draad is dat de Javaanse gemeenschap volgens Somohardjo meer voor haar rechten moet opkomen

PL-voorzitter Paul Somohardjo in gesprek met RADIO 10 dinsdagavond na afloop van de vergadering van het kernbestuur te Weg naar Zee. Daar werd de vastgelegde ontwikkelingsvisie van de partij voorgehouden aan de leden.

Comments are closed.