PL-kandidaten moeten in toekomst contract sluiten

Padieboeren Associatie vraagt SRD 108 per baal
maart 12, 2018
PL gaat strijd aan met NDP en VHP Wanica
maart 12, 2018
Show all

PL-kandidaten moeten in toekomst contract sluiten

Overlopers gaan bestraft worden

Pertjajah Luhur wil in de toekomst volksvertegenwoordigers en anderen die namens de politieke partij een of andere bestuurlijke functie zullen bekleden binden aan een contract: een zogeheten ‘kaalpluk-overeenkomst’. Somohardjo zegt dat juristen bezig zijn te werken aan het formuleren van zo een contract. Het is een maatregel die ‘overlopers’ moet ontmoedigen. De PL-voorman heeft naar eigen zeggen een harde les geleerd uit de poets die Sapoen en Chitan hem gebakken hebben. Volgens hem gaat het ook een geruststelling betekenen voor achterban van de partij dat eraan overlopen zware consequenties worden verbonden.

Tijdens zijn bezoek aan Nickerie ging de voorzitter ook in op geruchten dat de volksvertegenwoordiger namens het district, William Waidoe zou zijn overgestapt naar de NDP. Somohardjo ziet het als de zoveelste poging van tegenstanders om zijn partij af te zwakken.

Paul Somohardjo, de leider van de politieke partij Pertjajah Luhur, die de komende tijd elk weekeinde in Nickerie te vinden zal zijn, om kernen te installeren en of te versterken zodat op 31 maart de kernbesturen van de partij er gepresenteerd kunnen worden.

Comments are closed.