PL-assembleelid Karta-Bink: Beleid Bouterse II funest

Fibos verhoogt ouderbijdrage:
juni 1, 2018
Stiwewa presenteert jaarlijks beleidsplan aan DNA
juni 1, 2018
Show all

PL-assembleelid Karta-Bink: Beleid Bouterse II funest

Volk pinaart en wordt met de dag armer

Drie jaar regering Bouterse II heeft het land geen goed gedaan. Sterker nog, het beleid is funest voor de samenleving. Dit is de stellige overtuiging van assembleelid Ingrid Karta-Bink van Pertjajah Luhur. Slechte gezondheidszorg, waardedaling van de Surinaamse munt, verkwistend financieel beleid en corruptie onder, is slechts een greep uit de verontrustende opsomming van Karta-Bink. Van de belofte dat Suriname ooit eens een gouden toekomst zou beleven, is tot op heden niks van waar gemaakt, vindt de politica uit Commewijne.

Karta-Bink zegt verder dat PL met of zonder partners, op weg naar de verkiezingen, het volk voldoende bewustzijn zal bijbrengen. Dat moet erin resulteren dat er in 2020 wordt gekozen voor een betere toekomst.

Assembleelid Ingrid Karta-Bink van Pertjajah Luhur. Tijdens het eerste kabinet Bouterse, maakte Pertjajah Luhur onderdeel uit van de coalitie. Karta-Bink werd toen benoemd tot districtscommissaris van Commewijne. Halverwege de rit werd PL uit de coalitie gezet vanwege meningsverschillen met de partners. Dat kostte ook Karta-Bink, die niet zelf bedankte, de kop.

Comments are closed.