personeel luchthaven beheer in actie

Agenten riskeren twintig jaar cel voor moord
januari 21, 2014
Mulo Gitaarstraat officieel overgedragen aan Onderwijs
januari 21, 2014
Show all

personeel luchthaven beheer in actie

Het personeel van de NV Luchthavenbeheer is vanmorgen spontaan in actie gegaan met de bedoeling de leiding te dwingen tot transparantie over de financiele staat van het bedrijf.Volgens werknemers zou de NV Luchthavenbeheer financieel in de problemen verkeren en kunnen er indien er niet wordt ingegrepen, mogelijk ontslagen volgen .Naar zeggen van de werknemers zouden nagenoeg alle afdelingen inclusief de security en de luchthavenbrandweer meedoen aan deze werkneerlegging.

De directie van NV Luchthavenbeheer was niet bereikbaar voor commentaar.Om een beeld te krijgen van de financiële situatie was afgesproken dat een externe consultant de staatsonderneming zou doorlichten waarna een plan van aanpak moest volgen. Echter is er volgens de werknemers vanuit de leiding niets gedaan om de financiële doorlichting van de NV Luchthavenbeheer te doen en wordt nu dus middels acties geprobeerd dit alsnog te doen plaatsvinden.

Tot nog toe heeft het vliegverkeer geen last ondervonden van deze onaangekondigde acties en wordt het vliegschema vooralsnog normaal afgewerkt.De bond onder voorzitterschap van Lloyd Reid zou ondertussen al op de hoogte zijn gesteld. Radio 10 heeft te vergeefs geprobeerd de bondsvoorszitter te spreken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.