Pengelluchthaven voortaan vaste tussenstop vanuit regio naar VS

Valstein-Montnor blijft president Krijgsraad
april 1, 2014
Eerste kwartaal 2014 voorbij en begrotingsbehandeling nog niet gestart
april 1, 2014
Show all

Pengelluchthaven voortaan vaste tussenstop vanuit regio naar VS

Passagiers die reizen vanuit Cayenne en Belem, met een tussenstop in Paramaribo en Georgetown, kunnen per 5 april ook naar de Verenigde Staten doorvliegen. Bij de opstart van de vliegoperatie tussen Cayenne en Belem in december 2012, besloot de SLM een onderzoek te doen naar de behoefte van de passagiers om via Paramaribo te reizen naar andere bestemmingen. Nagegaan is hoe de SLM daarin het best kon voorzien.

Met het nieuwe vliegschema is de mogelijkheid geschapen dat eenmaal per week, op de zaterdag, passagiers af kunnen reizen naar de Verenigde Staten met een terugreismogelijkheid op de donderdag. Hiermee zegt de SLM concrete stappen te ondernemen ter verwezenlijking van de visie van de regering om de Johan Adolf Pengelluchthaven als hub of tussenhaven te ontwikkelen.

Naast de vakantiebestemming Miami, is voor deze reizigers ook voorzien in directe aansluitingsmogelijkheden naar andere SLM-destinaties, zoals Georgetown, Port of Spain, Curaçao en Amsterdam. De SLM-reizigers kunnen uit deze steden ook via Paramaribo reizen naar Cayenne en Belem, meldt de vliegmaatschappij.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.