Parlement levert op – en aanmerkingen Volksgezondheid

Minister Pengel: Volksgezondheid bekijkt opties financiële verlichting ziekenhuizen
juli 21, 2017
PL wil opheldering inzake bescherming dronken ex-minister
juli 21, 2017
Show all

Parlement levert op – en aanmerkingen Volksgezondheid

De minister van Volksgezondheid, Patrick Pengel, kon gisteren tijdens zijn presentatie over de gezondheidszorg in het land vanuit de coalitie op ondersteuning rekenen. Zijn voorganger Celsius Waterberg leverde stevig kritiek op de houding van huisartsen; de goede niet te na gesproken. Hun werkwijze komt zeker de patiënt niet ten goed uit zei Waterberg, die in de derde regeerperiode van president Venetiaan aanzat als Volksgezondheidsminister.

Parlementariër Celsius Waterberg, die als aanbleef zitten als minister van Volksgezondheid toen het Kabinet Bouterse-Ameerali aantrad in 2010. Hij ging in 2012 de laan uit na een reshuffeling. Assembleelid Krishna Mathoera van oppositiepartij VHP vroeg minister Pengel naar de zin van de voorgenomen verruiming van de ingediende begroting van zijn departement. Door het financieel tekort worden zaken als operaties al beperkt. Het is vechten tegen de bierkaai vindt Mathoera.

VHP-parlementariër Krishna Mathoera en daarvoor collega Celsius Waterberg, die van zich lieten horen in reactie op de zaken die minister Patrick Pengel De Nationale Assemblee gisteren voorhield, in verband met de kwestie Volksgezondheid.

Comments are closed.