Paramaribo Zoo gaat fundraisen voor voeding en uitbreiding

Air China schort vluchten op naar hoofdstad Noord-Korea
april 15, 2017
Voorbereidingen AVD zo goed als af
april 15, 2017
Show all

Paramaribo Zoo gaat fundraisen voor voeding en uitbreiding

De Paramaribo Zoo houdt morgen, Eerste Pasen, een fundraisingsactiviteit. Het doel van de fundraising is om de voeding van de dieren te bekostigen, maar ook voor uitbreiding van de dierentuin zegt Joëlle Conraad, marketing manager bij de Zoo.

Binnen het kader van de uitbreiding van de dierentuin zijn er verschillende uitwisselingsprogramma’s met diverse landen. De Zoo is Suriname ’s enige dierentuin en heeft de nodige ups en downs beleefd door de jaren heen. Er wordt hard aan de weg getimmerd om het behouden.

De marketing manager zegt dat er tal van attracties te beleven zullen zijn in de Zoo op deze Paaszondag. Eén daarvan gaat de kinderen vooral kunnen bekoren. Die heeft te maken met water en dat is op de dag niet alleen voor de dieren.

 Joëlle Conraad, marketing manager bij de Paramaribo Zoo. De dierentuin houdt op Eerste Paasdag een fundraisingsactiviteit. Met de ingezamelde gelden zal voeding voor de dieren worden aangekocht, maar een deel is ook bestemd om de Zoo uit te breiden. Op dit moment draagt de dierentuin de zorg over ruim 300 dieren van 100 soorten.

Comments are closed.