Paramaribo Zoo directeur John Altenberg ontvouwt bijzondere plannen voor Paramaribo Zoo

Kinderen met Cerebrale Parese hebben ook recht op sport
oktober 5, 2018
MAGIC 10 Hitlijst – 6 oktober 2018
oktober 6, 2018
Show all

Paramaribo Zoo directeur John Altenberg ontvouwt bijzondere plannen voor Paramaribo Zoo

Na maanden in zwaar weer te hebben verkeerd is de Paramaribo Zoo de afgelopen tijd, weer volop in de belangstelling. Het voorbije jaar lag de Zoo in een financieel economische dip, maar daar lijkt nu langzamerhand wat verbetering in te komen zegt Zoo directeur John Altenberg in een exclusief gesprek met Radio 10.

Gelukkig is door ingrijpen van onder andere Financiën minister Gilmore Hoefdraad, erger voorkomen en kan het dierenverblijf weer overeind staan. Een grote droom van Altenberg is ondermeer opzet van een prachtig wandelpark compleet met een exotische botanische tuin. De Zoo directeur ontvouwt in gesprek met Radio 10 de bijzondere plannen voor onze enige nationale dierenverblijf.

Een uitgebreide uitleg van John Altenberg, directeur van Paramaribo Zoo. De Zoo directeur ontvouwt enkele reuzenplannen voor het dierenverblijf. Hij roept overheid, bedrijfsleven als ook de samenleving op om een een handje te helpen bij het realiseren van de interessante plannen voor de Zoo.

Het was donderdag 04 oktober Wereld Dierendag. In dit kader organiseert ook Ready Tex Art gallery samen met enkele bekende kunstenaars een speciale activiteit en wel de lancering van een T-shirt ter ondersteuning van Stichting Dierenbescherming. Het shirt, dat op 7 oktober wordt gelanceerd, is voor de verkoop en met de opbrengst wordt het werk van de Dierenbescherming ondersteunt.

Na kunstenaars Rinaldo Klas, Sri Irodikromo, Dhiradj Ramsamoedj en Kit-Ling Tjon Pian Gi, is nu de beurt aan Reinier Asmoredjo om zijn creatieve talent aan het werk te zetten. Hij is daarmee verantwoordelijk voor het ontwerp dat op het T-shirt komt dat ter gelegenheid van Werelddierendag wordt uitgegeven.

Comments are closed.