Panka niet blij met reshuffling Miranda

President: Oud premier Arron verdient standbeeld op Onafhankelijkheidsplein
november 26, 2014
Bauxietproductie daalt, export aluinaarde stijgt
november 26, 2014
Show all

Panka niet blij met reshuffling Miranda

De reshuffeling van districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Para, die van plek zal wisselen met Mohamed Kasto van Paramaribo Noord-Oost, komt niet prettig over bij parlementariër Ricardo Panka van de Mega Combinatie (NDP) van Para. Hij betreurt het dat zijn district een “gedegen” dc moet afstaan.

“Deze dc heeft veel veranderingen teweeg gebracht in Para wat nog nooit gelukt is bij een andere commissaris. Ook misschien vanwege zijn werkwijze en inzet.” Over de reden waarom de dc’s van post zullen moeten wisselen, houdt Panka na veel aandringen toch de lippen stijf op elkaar. “Ik weet wat de reden is, maar ik zal het niet zeggen.” Hij verwijst daarvoor naar de president die grondwettelijk de bevoegdheid heeft om dc’s te benoemen en te ontslaan.

 

Panka heeft desondanks vertrouwen erin dat Kasto projecten die nog op stapel liggen in Para, op dezelfde wijze als Miranda zal continueren. Hij merkt op dat ook Kasto met “zijn eigen werkwijze” Paramaribo tot ontwikkeling heeft gebracht. Hij vermoedt aan de andere kant dat de door hem geconstateerde capaciteiten en kwaliteiten van Miranda mogelijk ook een rol spelen bij het besluit om Paramaribo onder zijn hoede te plaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.