Pahlad heeft geen spijt van ‘gedrag’ in Facebook-filmpje

Guinness Wereld Records
april 30, 2015
Vandaag in het Verleden
mei 1, 2015
Show all

Pahlad heeft geen spijt van ‘gedrag’ in Facebook-filmpje

 “Ze mogen het afdraaien, het deert me niet. Ik heb dingen gezegd en heb daar geen spijt van.” Zo reageert een zichtbaar geïrriteerde Charles Pahlad tegenoverde Ware Tijdop een filmpje dat momenteel op Facebook circuleert.

Daarin is te zien hoe de parlementariër, met een VHP-pet op, tekeer gaat tegen een man op een bromfiets, die hij probeert te overtuigen van wat de VHP allemaal heeft bewerkstelligd. De man op zijn beurt maakt Pahlad duidelijk dat de VHP weinig tot stand heeft gebracht in tegenstelling tot de NDP. Het wordt op gegeven moment een felle discussie tussen de twee, waarin krachttermen en racistische uitspraken van Pahlad de boventoon voeren.

VHP-ondervoorzitter Radjkoemar Randjietsingh heeft het filmpje zelf niet bekeken, maar merkt op dat de VHP een nationale partij is en niet in “racistische termen” denkt. Randjietsingh vermoedt dat er meer hierachter zit. “Ik weet dat er mensen zijn die de VHP in een kwaad daglicht willen plaatsen, maar wij laten ons niet uit het veld slaan.”

Hij merkt op dat Pahlad een harde werker is en geenszins racistisch denkt. Hij vindt het dan ook niet nodig dat Pahlad op het matje geroepen wordt door de partijleiding. Hij denkt niet dat het filmpje het imago van de VHP zal schaden.

Het filmpje is iets meer dan tweeduizend keer gedeeld. “Pahlad u moet zich schamen om zo tekeer te gaan en uit te schelden”, “Schandelijk!!” en “Heel triest. Die ene meneer heeft gelijk. Een parlementariër kan zich niet zo misdragen.

 

 

 

1 Comment

  1. Lucien schreef:

    Wie is Pahlad als de hoogste in rang geen spijt betuigd voor zijn daden en in tegen deel de waarheid verdoezeld. En dan praten over “VOOR” beeld figuur ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.