Owru Yari Awards Surifesta uitgereikt

‘Diguan moet zijn titels inleveren’
december 17, 2013
Bureau Alcohol- en Drugs eind januari weer open
december 17, 2013
Show all

Owru Yari Awards Surifesta uitgereikt

In een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte multimediaproductie zijn maandagavond de Owru Yari Awards voor 2013 bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in TBL Cinemas.  De award voor het Best News moment was voor bokser Tyrone Spong die met zijn bijzondere overwinning in november in Amerika geschiedenis schreef voor Suriname.

Via een speciale live telefoonverbinding konden de ongeveer 250 toeschouwers het dankwoord van de bokser vanuit Amerika aanhoren. Videokunstenaar Quincy Lisse ging er vandoor met de Owru Yari Video Award, de prijs voor de beste commercial werd toegekend aan Chee’s Jewelry & Watches en Fawaka Creations sleepte de Owru Yari Company Video Award in de wacht.

De People Choice Award werd gewonnen door videokunstenaar Vijay Rambali. Zijn inzending kreeg van het publiek dat online kon stemmen, de meeste waardering.  De nieuwe voorzitter van Surifesta, Jean Luc van Charante, was zeer te spreken over de avond waar ook direct het nieuwe Surifestabestuur is gepresenteerd. Een heel bijzonder moment was de lancering van de nieuwe videoclip van het nummer ‘Paramaribo’ van Kenny B en Jeffrey Spalburg, aldus Van Charante.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.