Overheid werkt aan tegemoetkoming voor Horeca- en Entertainment sector

Avondklok gaat dit weekeinde in om 7 uur ’s nachts
december 16, 2020
Regering volgt onderzoek naar vermeende bedreiging parlementariërs nauwlettend
december 16, 2020
Show all

Overheid werkt aan tegemoetkoming voor Horeca- en Entertainment sector

De overheid werkt aan een tegemoetkoming voor de zwaarst getroffenen in de horeca – en entertainment sector. Dat is het voorlopige resultaat uit de onderhandelingen tussen Bryan Munstlag, voorzitter van het Platform ter bevordering van Entertainment, cultuur en kunst in Suriname (Pecs) en leden van het Kabinet van de President. Belanghebbenden van afgelaste activiteiten voor de komende weken, dienen zich te registreren voor een aanvraag voor toelage bij het ministerie van volksgezondheid.

Tot een bevredigende oplossing is het nog niet gekomen, mede doordat de stijging van Covid 19 gevallen, en de controle- en handhaving daarvan een zorgpunt zijn, zegt Muntslag

De ruis aan communicatie heeft geleid tot een stille protestmanifestatie van belanghebbenden uit de horeca- en entertainmentsector gisteren op het terrein van TBL Cinemas. Ondanks de afgekondigde maatregelen afgelopen maandag werd het “ Bigisma Dey-event” van first lady Mellisa Santokhi toch voortgezet. Dit tot ongenoegen van de protesterenden. Een misverstand, zegt Alven Roosveld, directeur van Communicatie Dienst Suriname (CDS). Hij bood zijn verontschuldigen aan voor hoe zaken zijn gegaan.

U hoorde Alven Roosveld, directeur van Communicatie Dienst Suriname. De gesprekken tussen PECS en de autoriteiten zullen de komende dagen geïntensiveerd worden.

Comments are closed.